24

Ефективно

преди 8 години

Срещу алкохолиците само затвор ще помогне иначе децата ще продъжат да бъдат убивани на пътя.

23

Анонимен

преди 8 години

1737 потенциални убийци на нашите деца които ПОЛИЦИЯТА на Република България и най-вече Прокуратурата ПУСКА да УБИВАТ наред!!!!!!!! ДО КОГА????

22

Анонимен

преди 8 години

По-големи джигити от Румито и оня Петко от РБ, както и сие - НЯМА!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 8 години

До ВутеТрабанта е в издънка- кара без фаровееееееееее....

20

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам, че са само 1737. Поне една нула са изтървали.

19

Анонимен

преди 8 години

Абе рано беше да се допуска 0,5 промила.Поне още 20 години трябваше да е 0 промила.Българина не е за охлабване на закона,защото се самозабравя.Има и друго,че се взима книжката,ама тя не кара колата.По-добре е да се слага гривна и където и да мине с колата покрай полицаи,задъжително спиране и дрегер.Като дава сигнал и всеки полицай те спира гаранция ще се отучиш да караш пил!А и този толеранс от 0,5 до 1,1 промила само глоба и книжка не е ефективен

18

Патрул

преди 8 години

До ВутеТия със жилетките. Като ги гледам всички са рецидивсити, с безбройни НЕвисящи производства за визмане на подкуп!

17

ВЪПРОС

преди 8 години

И КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧИ С НАРУШИТЕЛИТЕ???ОТГОВОР - НИЩО. ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КАРАТ В НАРУШЕНИЯ

16

Вуте

преди 8 години

Снимката е супер!BMV и Трабант.А познай кой е джигита.

15

Охайо

преди 8 години

Леле скувай Трабанта как е влязъл в катър с мигача ...

14

Анонимен

преди 8 години

Питам КАТ, какво правите след като ги знаете? Аз ще ви кажа, неправите нищо освен статистика, ако незнаете в България си има статистически институд и не е нужно да му извземвате функцийте.

13

сериозни наказания

преди 8 години

Ако те хванат без книжка- три месеца ефективно. Ако ти е за втори път без- година. А хванат ли те пил ефективна присъда за опит за убийство. Ама не прокурора или жената на мнимистарът а всички. Също е време да се увеличат присъдите за политици. Нека си имат имунитет, но докаже ли се вина да лежат по-дълго от гражданите, защото са злоупотребили със власт. И за полицай и всички други

12

Анонимен

преди 8 години

Веднага да се създадат 1 комисия с 2-3 подкомисий,няколко под министерства с 10 секретарки и 20 служебни коли ...и нещата ще се оправят !Кво се мотат ?!?!?))))))))(

11

истина

преди 8 години

Ако проверим и всички полицаи в полицеиските автомобили зад волана броиката ще се удвои и ще стане 3000

10

анонимен

преди 8 години

Интересна информация. Е и ?

9

Луд с Мотика

преди 8 години

До до 6Май на теб не ти е ясно. до 1,2 промила те очаква глоба + отнемане на свидетелството за управление на МПС. От 1,2 нагоре те очаква съд. Там вече може да се разминеш с пробация. Може да имаш и условна присъда а ако ти е системно до 3 години ефективна присъда (затвор)

8

Луд с Мотика

преди 8 години

1737 джигити - като им знаете точната бройка, значи трябва да знаете и кои са. Що тогава шофират? Забранете им бре, или само водите статистика и отчитате дейност?

7

до 6

преди 8 години

При над 0.5 не ти важи гражданската и май хич не ти е ясно какво те чака. Дали ще катастрофираш с 0.6 или с 1.6 разлика няма, поради простата причина, че съдебната отговорност ще се сведе до пробация или отложено наказание, дори да ти е за пореден път.

6

Burg

преди 8 години

КАТ демонстрират новата си техника- успели са да заснемат Трабант-джигит със свръхскоростна камера. Треперете нарушители! Нямате шанс да се изплъзнете- вече хващаме дори трабантите, движещи се със скоростта на светлината.

5

rd

преди 8 години

Поздрави от Марко Ройс.