13

Анонимен

преди 8 години

Ако морето не продаде мача , ще бие с два гола разлика ! Но мача е продаден разбира се и то отдавна Боко се е погрижил лефскиту да бият -залагайте смело !

12

Анонимен

преди 8 години

Мача е уреден за столетницата заложете пари и вземайте

11

anonimen

преди 8 години

Левски щели да бъдат домакини в Бургас,защото щели да имат голяма публика.Това кой го измисли.Практически се вижда че Черно море са абсолютен домакин.Първо че играят на много по близко разстояние.също така доколкото знам Бургас се намира на брега на Черно море и там ще играе футболния клуб Черно море.За какво домакинство говорят от Левски и за какъв фаворит се смятат просто не ми е ясно.

10

Тим Любим

преди 8 години

Дано не ги подценим... иначе в Бургас купона ще е на макс!!! Всички Левскари на плажа :)))

9

Футбол

преди 8 години

Това, че Левски води в гласуването да не ви заблуждава. Шансове и на двата отбора са равни 50/50.

8

fakeli

преди 8 години

dnes.bg sa drasnali kirbita pak :-)

7

Анонимен

преди 8 години

Само ЧЕРНО МОРЕ!

6

1913

преди 8 години

Напред зелено-белите!

5

Купата е синя!

преди 8 години

Чорбарчета, а вие кои бяхте, че нещо не се сещам? Тези, които ше се преименуват на Микре, Симитли, Горна Оряховица, само за да си запазят жалкия лиценз :))) Тези, които имат дългове от 11 млн. лв. към НАП, но кълнат ''говеждото'' БФС, че им е виновно :D Ако имаше закони в тая държава, вас отдавна нямаше да ви има :)) Както ги няма вече комунизма и вашите идоли - Милко Балев и Добри Джуров :)) Айде у лево лизенценти нахални ! Само Левски София!!!

4

NACO

преди 8 години

Този въпрос е решен ,защо е нужно отново да се решава? "Купата" беше ПОДАРЕНА вече от г-н Домусчиев на Подуене,има ли още някой ,който да не е разбрал?! Така ,че предстоящият "финал"няма да е нищо особено,само ще донесе още някй лев в ръцете на МАФИЯТА,както и МАФИОТСКАТА телевизия на г-н Домусчиев!

3

Анонимен

преди 8 години

Подуенци са рекордьори по калъфки, както и всеки, който не е взимал купа да си направи сефтето срещу тях, очаквам още една тази година.

2

...

преди 8 години

Б.Б

1

Анонимен

преди 8 години

Сашо Попов президент, президнет!А *** в казана, в казана!