189

БЪЛГАРИН!

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ се говори на БЪЛГАРСКИ!!!

188

АНОНИМНА

преди 8 години

Г-н Местан , не забравяйте , че БЪЛГАРИНЪТ е търпелив, може и да забавя, но не забравя.Изглежда Вие страдате от амнезия.Може така да Ви понася, но пък ние БЪЛГАРИТЕ не сме длъжни да играем по Вашата ***.Ние винаги си заплащаме за музиката.Този, който играе по Вашата *** си пие и кафето с Вас Вие а и ние знаем много добре кой е но по този начин ще изгуби тези, които са останали в БЪЛГАРИЯ.

187

Българин от Германия

преди 8 години

Защо г-н Местан не уважи преклонението пред загиналите в Баташкото Клане и по времето на Геноцида над братята Арменци, а се прекланя единствено пред жертвите на т.н. възродителен процес ? Защо ЗАБРАВИ БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕРТВИ НА ГАРА ДУЛОВО ?Поредното доказателство за ЕТНИЧЕСКИЯ ХАРАКТЕР на ДПС.

186

Стар набор

преди 8 години

ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ЗАВИСИ ЕДИНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ, казвам аз на г-н Местан

185

Georgieva

преди 8 години

DO АНОНИМЕН 213! КАТО СИ ПОДТИСНАТ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ТИ ХАРЕСВА НАШИЯТ НАРОД, "УМНИКО" ПРАВ ТИ ПЪТ КЪМ ТУРЦИЯ, ТАМ СИ ВЪЗСТАНОВЯВАЙ ВСИЧКИ ПРАВА,, КОИТО ИСКАШ!!! АМА НЕ ТИ СТИСКА,ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ СИ НИКОЙ.,МИШОК ТАКЪВ!!!! :@

184

do: 236

преди 8 години

ne iskat da razbirat , takova pleme sa bate za sajalenie

183

ЕЙ, БОСТАН

преди 8 години

ЗАЩО МЕСТАНКАТА ТОЧНО СЕГА НАПИРА ЗА ТУРСКИЯ ЕЗИК. АМИ ЗАЩОТО ДЪРЖИ БОКО ЗА ШЛИФЕРА, ДА РЕЧЕМ. ДОСЕГА ТОЛКОВА НАГЛО НЕ СЕ Е НАЛАГАЛ В ОБЩЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО, ЗАЩОТО БЕЗ НЕГОВАТА ПОДКРЕПА НА БОКО ЩЕ СА МУ ВЪРЗАНИ РЪЦЕТЕ ДА СЕ РАЗПАСВА И КРАДЕ.ПЪРВО, НА МЕСТАН МУ Е УГОДНО ДА ПОДДЪРЖА ПРОСТОТИИТЕ И КРАЖБИТЕ НА БОКО, ЗАЩОТО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪСИПВА ИКОНОМИКАТА И ВТОРО СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО КАКВОТО УСПЕЕ ДА ДОКОПА КАТО ПРАВА НА ДПС И ДА УВЕЛИЧИ ВЛИЯНИЕТО ИМ В/У БЪЛГАРИЯ,КОЕТО Е ЧИСТА ПРОБА ПОРОБВАНЕ

182

135

преди 8 години

"От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?" Толкова много история и толкова лесна забрава!!!! Местне, млъкни и се скрий! Няма народ като нашия - толкова да прощава!

181

Анонимен

преди 8 години

Доган и Местан имат претенции постоянно в парламента защото дадоха на много партии да влязат в челните редици,като ГЕРБ и РБ и сега ,като техни донякъде работодатели си прокарват идеите а онез мълчат и се правят,че не става въпрос за тях.Когато Доган разпределяше порциите в България всички бяха на масата с него.Борисовци,Радановци и тем подобни. Сега да не се правят,че се борят против ДПС.Хора,като Борисов дължат кариерата си на Доган.ДПС са си подготвили отрано хората и сега ги разиграват на ша

180

Анонимен

преди 8 години

Местане, нали парадирате,че сте Българи бре! Живеете и работите в България,домовете са ви в България,учите в България, политиците от ДПС крадат в България и от България, пък ревете за турски език. Явно популизмът ти надхвърля границите на благоприличието. Като толкова ти е зор за турския-границата не е далеч с Турция и е отворена. Торбетата на рамо и кой от къде е. На Българите им писна от претенциите ви. Ти май си скъпо платен турски шпионин и ***.Не забравяй, че си в България.Спазвай закона

179

Хаха

преди 8 години

Ех, дяволее... !

178

ицо

преди 8 години

Знаете ли от къде е коментар 232....????????Четете и мислете.....

177

Анонимен

преди 8 години

този е за затвора

176

vokram

преди 8 години

местане не наместен. Като си пееш Пенкеле кои ли те слушааа.

175

ицо

преди 8 години

Местанката ще се разцепи от яд,абе брато я дай някоя купешка фраза....

174

ицо

преди 8 години

Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!

173

до 228 бг

преди 8 години

Аааа не така пич ! Още едно изселване и България може да се превърне в понятие. Този филм вече го гледахме.

172

:)))

преди 8 години

Междувпрочем по широко/масово използван е арабският език! Местане предлагам българските граждани независимо от етноса или националноста да започнем масово да изучаваме арабският! Много по полезен ще ни е на всички! :)))

171

дo: 223

преди 8 години

Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

170

Хм..

преди 8 години

На тия дУпетати плащаме заплати /народа/ за да си говорят глупости в парламента ли? Нищо несхващам днешната тема разисквана надълго и нашироко в НС как точно ще покачи жизнения стандарт, т.с подобри благосъстоянието на народа или по точно ще измъкне страната от бедноста!?!