12

Анонимен

преди 8 години

Тодор Живков е виновен , ако не бе назначил тоя клоун Борисов , да го пази , никой нямаше да го знае тоя пожарникар .

11

ЖороПърви

преди 8 години

Орешарски е виновен!

10

Анонимен

преди 8 години

Сиренцето е заложено в капана.Ред е на балъците.Който има очи да гледа.Поредното ограбване.

9

Анонимен

преди 8 години

PAK SHTE SE KRADAT EDNI PARI.

8

anonimen

преди 8 години

bezplaten obqd nqma pomnete kakvo vi kazvam mnogo xora 6te revat

7

работник

преди 8 години

През първият мандат на мутрата заплатите на редовите граждани не мръднаха и с 1 ст.Вместо да създава условия за силни инвестиции,повишаване стандарта на живот,мутрата се чуди как да дои матреала.Намери н-н,като пусна въдицата за БЕЗПЛАТНО,а трябва да си ***,за да разбереш,че няма такова нещо.Д-вата знае само да взима,да те ***,притиска(както е с монополите).Всичко друго е лъжа от най-висш порядък.Дано хората са го разбрали.По ТВ7един доцент от СУ хубаво ги разобличи.

6

гражданин

преди 8 години

Трябва кукувица да ти е изпила мозъка,за да се хващаш,че д-вата прави нещо за теб безплатно.Като е така,защо искат да се учредява сдружение,но друг ще се разпорежда,а ти ще береш само негативи после.Като е безплатно-да е.Одобряват блоковете и почват,без да искат от собствениците нищо.Това е безплатно-всичко друго е як рекет,защото мутрите знаят само да рекетират.Как д-вата изведнъж се загрижи за собствениците?Да си санира болници,у-ща,дет.градини,читалища и др.Но трябва да се краде и то яко!

5

до 2

преди 8 години

Що не се разпишеш като кредитополучател някъде със залог жилището ти и да дадеш на някой друг да се разпорежда със средствата?

4

Анонимен

преди 8 години

Защо не вярвам, че е безплатно санирането? Какво е направил Барисов за хората без да има изгода за него си? Той ако беше българин щеше да удари монополите и да не сме лъгани и момени във всичко. Но такова не се случи. Обратното. Сега се дават стотици милиони за охрана и лимузини защото много добре разбира, че гадостите които причинява на народа си са много и може да му се търси сметка. Това саниране щесе плати, безплатен обяд няма. И уловките ще се разберат по-късно. Но всеки има глава на раменет

3

Анонимен

преди 8 години

САНИРАНИ ДВА БЛОКА, С ПРИЕТ АКТ 16 САМО 2-3 МЕСЕЦА ПРЕДИ САНИРАНЕТО!!! А панелки отпреди 30-40 год, които имат вътрешно конструктивни деформации и които трябва да се платят от собствениците ???

2

Анонимен

преди 8 години

Българина не е доволен като му санират блока безплатно. Българина иска да му платят, че му санират блока безплатно. Деиба и простата му нация.

1

Анонимен

преди 8 години

Май парата отново уйде в свирката!