23

Йорго

преди 8 години

она ве4ер бех с една бугарка ,като свръшихме и викам минке не са ми превели парите а она вика ден ехи проблема йорго 4е пишем у тевтера йорго толкова години ни подръзате и таковате досега за пари от сега нататак без пари та нали свето е тръгнал от вазе и македонците!!!!

22

ЙОРГО

преди 8 години

белкем фалираме скоро 4е ми писна от бугарки,у наше село и околията половината монтана и по4ти цела враца сме натаковали *** то омръзва бе комшйй!

21

istinata

преди 8 години

27 toz puk? :)

20

Анонимен

преди 8 години

Да ги потърсят в таверните !!!Мързели !!

19

est

преди 8 години

bg banki sa tapkani s pari i ste davat krediti na elada :-)

18

do 26 istinata

преди 8 години

Гърция като се разкашля, татаромонголчетата треска ги хваща!

17

istinata

преди 8 години

Ne e hubavo da se radvash na nechii grob no tia sa *** da mrat.samo ni precakvat hitruvat pumiarstvat nad nas veche 1300 godini.nie sme po blagorodni makar i bedni

16

Анонимен

преди 8 години

Защо ЕС налива и налива ли милиарди в Гърция се пита Бай *** . Много просто ***, Гърция е най големия работодател на Балканите и само при мисълта че фалира...,бяла Европа получава алергия и кошмари.Не е лесна работа, да ти се изсипят още над 3 000 000 етиопски *** от кол и въже.Прочети още на: dnes.bg/world/2015/01/31/nevyzmojno-e-otpisvane-na-oshte-grycki-dylg-tvyrda-e-merkel.253043

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21За всяко нещо си има край. Включително и вашия изкуствено поддържан стандарт. Като не се намерят пари за пенсиите, социални и т.н. ще запеете друга песен "недисциплинирани гърци" :)По скоро мързеливи гърци.

14

Анонимен

преди 8 години

С право протестират и стачкуват гърците.С тези мерки за икономии не могат да си платят заплатите на ратаите от България и Румъния!

13

Путев

преди 8 години

сириза-атака-сириза-победа! сергей да отива да агитира и в гърция! веднага! венсеремос!

12

123

преди 8 години

Емигрирай в Русия ...там е истината

11

Имани

преди 8 години

Гърция е първа на опашката эа ИЭЛИЭАНЕ от Европейския съюэ:-)))!!! Не всички искат да живеят под ДИКТАТА на Брюксел:-)))!!!!

10

Даола

преди 8 години

Ако пенсионерите в Гърция живееха толкова дълго толкова мизерно като в България, отдавна името на Борисов щеше да е забравено / и на другите преди него!/ .Но, не би, тук има платени протестчета и никакъв сериозен отпор!

9

Вулгарина

преди 8 години

Гърците си точат държавата .... няма начин да не фалират .... опитват се да ги натиснат ама на тях не им пука за държавата .... ще я продадат ако трябва

8

Анонимен

преди 8 години

До 7Плаща се винаги. Кой плаща е друг въпрос. Кредитора се интересува да си получи парите, все едно от къде.

7

7

преди 8 години

До Костас МарандидисРано или късно всеки си плаща сметката, при египетските на юг часовникът е почти занулен

6

знайко

преди 8 години

това е тъжна новина за българските пенсионери,които са работили по десетина години в гърция. и сега как ще им плащат пенсийте некви си 800/900_ин евро?!

5

факт

преди 8 години

Гърчолята мислеха Путин за наивник и се опитаха за го излъжат да ги кредитира, а те да си живеят живота на гърба и на руснаците, но номерът не мина. Путин е твърде интелигентен, за да прекарат разни смешни гърчоля. Москва не вярва на сълзи, нито на гръцки тарикати.

4

Анонимен

преди 8 години

Да не би в България да сa на зелено?