23

Анонимен

преди 8 години

нищо чудно да изкарат малкот дете миновно за нанесени щети на джипа...Так, светл демокрация е, не мрачен тталитаризъм

22

vesko02

преди 8 години

Как се прави опис на убито от *** с джип дете?

21

Анонимен

преди 8 години

може па и да не е лошо да го пуснатбащата ще пие една ракия ... и щом за убийство с кола след употреба на алкохол дават пробация, за убийство с пушка след употреба на алкохол едва ли ще е по-различно

20

Анонимен

преди 8 години

Наглостта в България е безгранична !

19

Анонимен

преди 8 години

Защо ексхумация? Не е ли напълно ясно, че е починало горкичкото от качилия се върху него джип? Или в момента непродажната прокуратура иска да докаже, че е искал да прегази с малкото си колелце неподкупващия чичко в джипа!?

18

Иванчо

преди 8 години

А кога ще повдигнат обвинение и на родителите ?!? По закон те са толкова отговорни колкото и физическия убиец. Какво прави шест годишно дете в 20:00 часа на улицата и при това с колело през март месец?!?!!! Родителите носят и наказателна отговорност. Ние винаги търсим последващите причини за дадено нещастие но никога не виждам основната и първата причина - детето не е положено да бъде там по това време

17

сс

преди 8 години

и за революция си вързаха гащите, настаниха US воените да ги пазят, вече е късно жалко но факт. а някои е направил нещо миротворците ще го смажат, така власта и силово се подсигури. и осъществява новия световен ред на US, България е една територия пълна с роби и нищо повече. Само дето някой роби имат малко повече права от другите и те си имат свой си роби.

16

Анонимен

преди 8 години

.......в епикризата не били описани травмите по тялото на Петьо след катастрофата и това може да даде основание бизнесменът да бъде пуснат на свобода.Детето е прегазено и починало веднага в следствие на травмите. Как може да не бъдат описани? А и да ги опишат, това ще го върне ли? Каква е тази държава? Всеки вади дипломи за завършено образование, а в същност никой не си гледа работата като хората!

15

Светла

преди 8 години

Цялата ни държава е пропита от корумпирана ***, докато не стане Революция все определен кръг хора ще са оправдавани и пазени от държавните органи на, които обикновения български гражданин плаща заплатата.

14

333

преди 8 години

И аз бих го чакала този, ама не с пушката - с валяка!

13

Иван Петков

преди 8 години

Това е и името ми.Бих помогнал с каквото трябва

12

онбашията

преди 8 години

До вввто има подобна алинея в член 12 , но предполагам за да можеше да се позове на нея трябваше да го убие на момента. сега след като е минало време няма да хване дикиш. сега вече трябва да го убие напълно предумишлено , или скрито или понасяйки си наказанието. но в края на краищата ако не си готов на такова нещо то семката ти не струва и по-добре че света се е оттървал от нея.

11

no name

преди 8 години

И какво точно е описано в тази епикриза, ако не травмите? Нали е правена аутопсия, къде са дремали тия патолози? Пълно е с некадърници в тая държава. Просто нямам думи...

10

333

преди 8 години

Сребролюбието е един основните 7 смъртни гряха! После ще се чудите защо точно на вас и на децата и внуците ви се случват нещастия!!!!

9

333

преди 8 години

Некадърност или образцов пример за опорочаване на процедура с цел освобождаване на извършителя? Много пари явно играят!!!!! Няма ли нищо свято за вас, бе, е...ти алчните!

8

333

преди 8 години

Некадърнициииии!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Е как може да не му опишете травмите бе, вие майтап ли си правите бе?

6

ввв

преди 8 години

поправка в закона,която да умаловажава убийството на подобен род убийци извършено от родителите на жертвата.демек ако родителя в момент на много силен емоционален и психически стрес застреля тази *** да бъде наказан по друг параграф с условна присъда и примерно изпитателен срок.звучи грозно но това е решението.

5

Анонимен

преди 8 години

Око за око, зъб за зъб, КРЪВ ЗА КРЪВ, ще го пуснат или ще му дадат смешна присъда, с точните хора за 10 хилки може да го поръча и патрона е пътник !

4

ввв

преди 8 години

нищо няма да му се случи на тоя "бизнесмен".Родителите на детето нямат пари , а този определено е популярен сред местната власт в Панагюрище.Ще плати тук и там, тоя ще се обади на оня, и айдее всичко ще се забрави ,само скръбта на почернените родители ще е вечна. Рибата се вмирисва от към главата , а главата определено е в София в *** наречена парламент.