54

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДНЕ ЕА МАЛКИЯТ СИ БРАТ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НАТОИ САЩ.ДА НЕ СТАНЕ КА ТО НА УКРАЙНА И МАКЕДОНИЯ

53

Ред арми

преди 8 години

Още един самолет за полет на тиквата...ама да е товарен. Нали *** и зеленчуци с такива се прекарват

52

Marto

преди 8 години

Само да не набутат старите американски ***. Май натам отиват нещата.Грипените са идеални за нас.

51

Анонимен

преди 8 години

Предлагам на министъра на МО да закупи няколко балона с горещ въздух и с тях да поемат дежурствата. Евтино и практично, с една бутилка газ ще изкарват по 12 летателни часа.

50

Анонимен

преди 8 години

Към момента единственият начин ние да сме в състояние да носим това дежурство до средата на следващата година е със самоинициатива и удължаване на ресурса на двигатели на МиГ-29 изцяло с личен състав от ВВС, без това да струва никакви финансови средства на МОЗнаем ги тия ремонти, от 20 самолета правиш 1 до 2 летящи. Те и толкова ще летят ама ще отбием номера.

49

борислав

преди 8 години

А дали ще ги застраховат този път?При Аньо падна един /късмет, без жертви/ Самолета нямаше застраховка-струвала много-е.ати *** ,законите и правилата.

48

Ред арми

преди 8 години

Ненчев, можете да проектирате само и единствено детско самолетче от хартия

47

Registriran

преди 8 години

Тоя аграрен министърът на отбраната, дали са му показало от далек какво е това самолет, ама не от страната на пасажерският салон а от ония самолети дето нямат тоалетна? F-15 e по дърт от на снимката тая кошница е от 1972г. а тоя се кани да взима 3 или 4 ръка. а не се и замисля за СУ-27 не, че някой ще ни продаде, ама може да вземем от Китай те правят по лиценз, и са в пъти по добри от F-15.

46

az

преди 8 години

modernizaciq s 30 godishni samoleti :D F-16 ??? 4e toi miga e kade kade po dobur , nov i kachestven ot nego :D nqkoi to4i zubi za tlusta komisionna

45

Шоп

преди 8 години

Само за протокола - ВЕФ не е руски, а латвийски. Фабриката е създадена през 1920 г. и после през 1940 е заграбена от СССР. В България също е имало фабрики за радиоапарати, които са национализирани от нашите руски лакеи.

44

боц

преди 8 години

Вече не ми е нужно да си пускам вефа - простотията на хамериканските "ценности" ме залива непрекъснато от всички медии.Сега чета!Умния човек не слуша и не гледа, а ЧЕТЕ!А ти сигурно си като Бащицата Цар Борис(ов) - с една прочетена книга Винету!

43

Анонимен

преди 8 години

До BOCА ти си пусни пак вефа под завивката - останали са още Гласът на Америка и Дойче Веле - излъчват специално за такива умници като теб - и рок музика пускат понякога. Важното е да си готов денонощно да громиш комунистите и това, което построиха! Муахаха.

42

Анонимен

преди 8 години

До bocСа си го наври ВФА у... Дет слънце не огрява! От много слушане на ВЕФове под юргана едно поколение *** хвърли България в поредната национална катастрофа!!!

41

Гецата

преди 8 години

До 29Ми убу де, тогава и американците да ни напълнят летищата, па като си тръгнат, да си ги земат! Щото *** тегли кредит 16 млрд. Да закърпи бюджета и сега още коло требват, та да си напълниме сами летищата?Начи *** са били истински съюзници, а краварите са кърлежи!

40

Стамат

преди 8 години

Браво, браво. Братска Хамерика ще помогне с едно тлъсто кредитче и всичко ще е ОК ;-)

39

boc

преди 8 години

Изнервен, аз съм буден!И ще ти кажа: имам VEF 204 от 1969 г. с който съм слушал радио Свободна Европа, Гласа на Америка, "Лаксемберг", ББС за България и то скрит под завивките, за да не ме усетят.Сушал съм ги с надежда за едно по-добро бъдеще!И какво се получи след 1989 г. - ПЪЛНА РАЗРУХА НА ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!ПРЕСТЪПНО ЗАБОГАТЯВАНЕ НА 1, 2 % И ТОТАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ!*** И ХАМЕРИКАНСКИ "ЦЕННОСТИ"-УНИЩОЖЕНИЕ НА ВСИЧКО НОРМАЛНО БЪЛГАРСКО, ЧАЛГА, И ЗА КАПАК 3000 ХАМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ!!!

38

Мъро

преди 8 години

До ВасилевВеднага ти припомням, щот си с малко RAM:Изтребители: Як-1, Як-3, Як-7, Як-9, Миг-1, Миг-3, Ла-5, Ла-7Тежки изтребители: ***-3Щурмовици: Ил-2Бомбардировачи: Як-2, Як-4, Ли-2, Ил-4, ***-8, ТБ-7, Ер-2

37

Бг

преди 8 години

Велик е нашия аскер. Може да отглеждаме и опитомяваме американски кондори и наште джигити да летят върху тях. Точно като в Аватар. Турук Макто - вожда на белокожите балкански индианци.

36

Анонимен

преди 8 години

До boc: Ами карай си москвича и си трай, щом имаш толкова руска техника явно си много нещастен човек.

35

изнервен

преди 8 години

До бос. Пич, събуди се!