7

men

преди 8 години

каква война са обявили? ще ги изкарат от бизнеса като сами транспортират подчовеците ли? със самолетчета и задължително първа класа а козите отзаде с еврогейците. решението е просто. да вземат пример от австралия. просто корабчето се връща от дето е тръгнало. тези дето немат парички и плащат по 5 хиляди на глава за круиза сами ще се разправят със трафикантите.

6

men

преди 8 години

да една част елита е с европейски корени както и голяма част от населението на САЩ но въпреки това този елит подлага и белите хора в америка на бедност и геноцид и ги използват за пушечно месо по целия свят. идеята на богатите е да направят целия развит свят като нашия бугаристан. хората бедни, глупави, обезверени и живэщи от ръка до уста. дали си бял европэц им е през едноокия.

5

Анонимен

преди 8 години

До РумбоНе разбирам логиката, Американския елит е с европейски корени. Защо им е да унищожат Европа ? Лошото е че на чело на този елит е поставен един цветнокож с мусюлманска кръв. Ако си избирате булка или младоженец гледайте от какви корени е, миналото на рода, баби, дядовци до девето коляно

4

Анонимен

преди 8 години

Европа обяви "война" на трафикантите но европейските крупни работодатели гледат на тях като на евтина работна ръка и не позволяват на правителствата да изкарат закон който да затвори европейските ганици. Тази евтина черна работна ръка е един ТРОЯНСКИ КОН на територията на Европа включително и България.

3

Румбо

преди 8 години

Решението е просто:Всеки имигрант да бъде върнат обратно на всяка цена!Обаче стиска ли им?Заповедта от Америка е:Европа трябва да бъде наводнена от емигранти!Европейската идентичност трябва да бъде унищожена!Това е нужно на САЩ!Защо САЩ предизвикаха всички тея Войни?За да създадат глобална несигурност!Това е единствения начин да оцелеят.Но както се казва-лошото се връща на който го е създал!Няма да им се размине.Жалко за утрепаните от работа американци,които няма да разберат откъде им е дошло!

2

Рачо

преди 8 години

Така трябва, няма какво да им се лигавиме

1

Momo

преди 8 години

В България ги хващат и ги екстрадират без да ги съдят. Пресен случай от днес.