14

daskal

преди 8 години

Учителите,които разсекретяват работите на матурите,работят по 10/12 часа без да им е осигурена и една чаша вода,да не говорим за кафе.Вьв Варна е така!

13

Валя

преди 8 години

Какви матури бе,побъркахте децата,егати и мерките за сигурност,направо стават смешни.Като препише някое дете голям праз, сигурно учителите могат да решат тестовете без грешки, съмнявам се.Тези в министерствата са пълни извратеняци.Как ще притесняваш и стресираш едно дете с такива мерки за сигурност те да не се намират в лагер за терористи.Училището трябва да предразположи децата да ходят с удоволствие, а не със страх.За това децата отпадат от системата заради *** натегачи в МОН.

12

Анонимен

преди 8 години

ЕТО С ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА ИКОНОМИЧЕСКАТА МИЛИЦИЯ. ТОВА Е НАЙ ВАЖНАТА ТЕМА ЗА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ЦЕЛИЯТ СВЯТ!! ТЕ ОПРАВИХА КРАДЦИТЕ НА ДДС ОПРАВИХА АЙДУЦИТЕ НА ЗАПЛАТИ И ТРЪГНАХА ДА ОПРАВЯТ ОБРАЗОВАНИЕТО. БРАВО!!!

11

Анонимен

преди 8 години

А при какви условия ще се анулира министерското място на Танев?

10

Анонимен

преди 8 години

Аз като родител на седмокласник ще поискам анулиране на матурата , ако моето дете не влезе там където желае ,защото в мен ще остане съмнението ,че някой калпазанин, който си е купил матурата го е изместил. Сигурен съм ,че всичко ще се потули за отрицателно време и отново виновни няма да има или ако има , ще бъдат някой изкупителни незначителни жертвички. ДО КОГА ?

9

Анонимен

преди 8 години

Нещо което е на компютър с достъп до интернет винаги може да изтече. Така се получи и с Игра на тронове

8

Анонимен

преди 8 години

Точно в икономическа полиция,работят най корумпираните ченгета,а за шефовете им да не говорим :) !! Та с кой викате че ще се борят :))) у, сами със себе си ли ??? :)

7

zanzibar

преди 8 години

oha, rast na bulgar proizvodstvo?! shi praiat natura v ns i ms i na kadidatstudentite?! :-) :-) :-)

6

Анонимен

преди 8 години

Що пък икономическа полиция?А ся де

5

Анонимен

преди 8 години

Тази женица която цял живот е стояла по канцелариите няма нищо да може да направи в МВР. Не може да управляваш една система ако не я познаваш. Задължително трябва да се смаже престъпността по селата срещу старите хора! България така се е разкапала, толкова няма морал и достойнство, че кой се учудва за матурите. Така с плащане и далавери се взима образование. И когато дойде време за работа се оказва, че са неграмотни и неможещи. Но с претенции. Вървим напред казваше един *** който си помисли,

4

Пак аз

преди 8 години

Танев, а оставка кога?

3

Анонимен

преди 8 години

Шестото ми чувство подсказва, че баба Пена чистачката от n-то училище е измислила и реализирала този пъкълен план за теча на отговорите в матурите. Нал'тъй?

2

Анонимен

преди 8 години

Какви наказания, какви икономически полиции, бе?! Знае се от всеки в това министерство и навсякъде от всички полиции от къде и кога изтича информацията. Какво се правят на интересни всяка година?! Разследване щяло да има... Боже...

1

Анонимен

преди 8 години

Ало, стига с тези тестове. Докога ще се подражава на европейското образование? На матура като на матура - никакви тестове. По математика задачи, по български задължително развиване на тема. Тогава се вижда кой може и кой не.