54

иван няголов

преди 8 години

Иван няголовЭащо още агентът на ДС -Павел Лютви Местан/ и преседател на създадената по нареждане на предателя на българщината Луканов незаконната турска партия ДПС още не е изгонен от българския Парламент.

53

Ред арми

преди 8 години

Кой сте Вие г-н Местан за да мъмрите когото и да било? Вие сте един доносник, един кариерист без идеали и ценности. Ръководите се единствено от това да трупате блага за сметка на околните- за това бяхте агент Павел, Владимир Зидаров, сега Лютви Местан. Вие сте предал и продължавате да предавате хората около Вас. Като агент Павел предавахте хората на комунистическия режим, като Вл. Зидаров предавахте етноса си, а сега като Л. Местан предавате БЪЛГАРИЯ.

52

Анонимен

преди 8 години

Истината е една: ние българите сме видели от турците най-голямото зло. И 300 години още са ни малко да забравим преживяното. А пък турците още не могат да преглътнат загубата на тази територия.

51

Анонимен

преди 8 години

Радан е от агентурата на чуждото разузнаване. Агент е на УДБА - добре платен, и на МОССАД и ЦРУ - мнооого добре платен.

50

ицо

преди 8 години

Много го е яд тоя селски даскал и неговите купешки думички,че сега за сега никой за нищо не го бръсне.....Леко Местанка пази си кръвното брато-нови избори идват и те няма да са по-различни от предните.

49

Fesa

преди 8 години

Do No:49.Razbrah te,no tova sa evroatlanticheskite tsennosti.Nali za tova ima gey brakove,Konchita Vurst.Vanshniat ministar(Mikov beshe familiata mai) nali za tova govori ''tsennosti''.Haide kazhete tia ''tsenostti'' bre mama mu Europa.Nikoi ne ibe BG za stotinka(dazhe i vashite partniori).Lavrov bil vinoven,che kazal ''Makedonia iskat da ia razdeliat mezhdu Albania i Balgaria''.Ne,kaza go Borisov,che armiata e na granitsata,i chaka 90.000 grazhdani.Aman ot haivani.

48

Fesa

преди 8 години

Bravo Mestane.Ne sa ni nuzhni fashisti.''Koito see etnicheski spor,shte zhane mezhduetnicheska voina''-niakoi go beshe pisal tuka niakade.Kade beshe plevnio(prezidenta)?Znaete li?

47

///

преди 8 години

Не вие срам Манипулатори с Манипулатори , Османската Империя не е забранила българския език цели 485 години , само ако са искали сега и един българин нямало да има

46

ФАШИЗМЪТ

преди 8 години

- това е бъдещето на Човечеството !!! Sieg heil !!!

45

ЛЮБО

преди 8 години

До турчин: НАВЯРНО,ИМА ПРЕДВИД БЕЗХАБЕРНИКА ,КОГОТО ДС И СЛУЖБИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО НИ ПОДАВАТ ЗА ПРЕМИЕР , А СЕГА ВЕЧЕ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ !

44

ФИЛИП

преди 8 години

"РЕФОРМАТОРИТЕ " ПЪРВО ДА СИ КАЖАТ ИСТИНСКОТО ИМЕ ,ЗА ДА ИМ ПОВЯРВАТ ХОРАТА ! А , ТО Е , СДС-ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. -НЕ СЛЕД 1997 Г.,КАКТО ОБИЧАТ ДА ЗАБРАВЯТ ГОДИНИТЕ ДО 1997 !

43

Хризантема

преди 8 години

От цялото изявление на Местаня разбирам, че много, ама много яко си изпуска нервите. Губят позиции навсякъде и това ги кара да беснеят. Остава да загубят доста и на местните избори и ще му се види краят на измисленото ДПС. Даже техните избиратели вече не ги искат.

42

Анонимен

преди 8 години

Турците в Турция Местанее Бустане Местане Бустане

41

Анонимен

преди 8 години

ДПС започва масово купуване на гласове по селата в обл Видин,Монтана и Враца

40

Анонимен

преди 8 години

Обединявайте всички патриоти и и да идват тези от Куманово и хооп.

39

Анонимен

преди 8 години

Айде стига с тоя мазен фес и на слепите и *** вече е ясно че българския етнически модел с който тоя толкова се хвали е само за парлама и залъгалка за пред света -иначе при първа възможност ще ни забият ножа в гърба та стой та гледай ! На този потомък на еничари -толкова му личи вече злобата към българския етнос ,а и той не я крие ,че вече няма на къде повече !!Онзи ден като се гласуваше декларацията за Батак от групата на ДПС в която има и дьонмета -само дето не викнаха "пак ще ви колим".

38

Анонимен

преди 8 години

До турчинне лъжи! турчин ще да е със скъпоценно българско тескере.

37

политолог

преди 8 години

Мали.и..и..и..и ДОНОСНИКА НА ДС др. Местан вече е изпушил окончателно. За него важи с пълна сила поговорката , хитрата сврака с двата крака. Хайде сега питай Христо Бисеров боли ли като ти вадят зъбките.

36

турчин

преди 8 години

На капалъ чаршъ един българин собственик на магазин го попитах не искали да се върне в България каза че никога няма да се върне държава където крадците и бандитите управляват.

35

333

преди 8 години

До АнонименСмешници са Плевнелиев, Кунева, Станишко, Костов и други досега управлявали продажници на националните интереси. Патриотични партии досега реално не са управлявали страната.