27

Ортодокс

преди 8 години

Добре де, как така господ не го е опазил с всемогъщата си ръка, нали е негов служител?

26

Анонимен

преди 8 години

Тази статия върви заедно с другата "Разюздан милионер и..."

25

Анонимен

преди 8 години

GalaktiCON e karal bez kolan mai...

24

Анонимен

преди 8 години

Според мен е имало две нарушения:1. Галактионий е заизпреварвал на забранено място2. Кемионо е завил налево без мигач

23

питанка

преди 8 години

означава ли това че съдиите и прокурорите всички до един горят в ада? а поповете които благославят по време на война и преди битка къде отиват в рая или ада?

22

до Християнин

преди 8 години

Аз също не съдя никой. Просто изказвам мнение въз основа на правото ми да мисля свободно и на свободната ми воля. Права дадени ми от Бог. Не знам на теб обаче дали ти се струва нормално и християнско да анатемосваш хората, само защото ти задават въпроси ? Това ли е лицето на Храма ? Лицемерно, арогантно и сърдито на всички хора.

21

мирянин

преди 8 години

В Божиите работи да не се месим...

20

Христоянин

преди 8 години

До до християнин "21"Христос казва да не съдим, за да не бъдем съдени. Това е.А аз го разбирам буквално - да не съдим дори и съдещите. Така, че ако някой осъжда то си е негов грях, ние обаче не трябва на свой ред да го осъждаме, защото така падаме в същия грях.

19

до християнин

преди 8 години

Дядо Галактион към медиите в болничното заведение : "Анатема. Проклети да сте"Та какво казваш за съденето и мярката. Нещо са му виновни хората, че го питат как е, така ли да разбираме ? От бързане да не се стопли ракията и да не изстине софрата, замалко 2 кубика пръст и един кръст. Ама дай да анатемосаме другите 'щото те са ни виновни.

18

3355

преди 8 години

Сигурно и регистрационният му номер е подарък от старозагорския КАТ.

17

Християнин

преди 8 години

"Не съдете, за да не бъдете съдени""С кавато мярка мерите, с такава ще ви се отмери"Дано бързо да се оправи митрополита

16

православен

преди 8 години

Ако не беше в немското возило, а в сАвеЦка трошка, вече щеше да е при свети Петър.

15

до Православен

преди 8 години

Храмовете ви ги ремонтират пак същите хора с дарения или с собствен труд и ЕС по програми. Тия "служители на Бога" не са нищо повече от едни алчни търгаши застанали на пътя между вярващия и Бог, с едничката цел да се облажат и да задоволят жалките си желания за къщи, коли, жени, мъже и т.н.

14

до "Православни

преди 8 години

На вас винаги всичко ви е подарено. Кога и вие ще почнете да подарявате ? 'Айде да не са Мерцедеси и БМВ-та, ама поне подарявайте на миряните по една свещ като ви влизат в "храмовете". Ама и това не го правите нали ? Защо ли ?

13

Анонимен

преди 8 години

До каунПрав си колега,агент Мишо,както е партизан ското му име е известен в цялата Старозагорска епархия! Личен приател на Бокота,вършатси услуги и взаимно си благодарят!Стари доносници,кво да се прави!

12

Анонимен

преди 8 години

На Кирил не му провървя с линкълна и се удави, Галактиката аха да го последва с мерцедеса, Ники от Пловдив с един баварец и той е кандидат за среща с шефа. За едно обаче може да излязат прави владиките, може пък да има господ.

11

Исполинчето

преди 8 години

А, забравих да отбележа - и личен шофьор! Сякаш вози папата! Истински пример за смиреност! Божи човек! После как да има човек почит към тия сребролюбци?!

10

Исполинчето

преди 8 години

Злобна физионамия, лъскава кола, засукан номер, нагло поведение на пътя... За свещеник ли говорим или за мутра? Всички коментари на колегите преди мен са точни и заслужени!

9

dsdas

преди 8 години

Явно Бог не му е навигатор....

8

Васко

преди 8 години

Карат Мерцедеси,освободени са от данъци и пак просят пари от данъкоплатците....Този дядо дали е здравно осигурен?