5

ужаст

преди 8 години

извратено е да се правят тези кукли

4

До ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Ти си ужавен човек...

3

до коментар 3

преди 8 години

Не се хаби, тези *** са представителна извадка от обществото ни. Долнопробни ***, които дотолкова са освирепели от бедното си ежедневие и душевност (защото са бездарници, които не са способни да постигнат нищо в жалкия си живот), че единственото им забавление е да издевателстват над по-слабите (единствения случай, в който се чувстват силни и значими). Жалко, но факт. Амин.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Аз съм нормален българин. Бял човек и хетеросексуален. Слава Богу без увреждания.Разбирам, че много деца вече се раждат с увреждания, но това навиране в лицата ни на хора с недъзи вече ми идва в повечко.!Системата ви е извратена. Факт !

1

Не съм пенсия

преди 8 години

Народа няма какво да яде, те с глупости ни занимават...Какъв е смисълът да показваме на малките деца недъзите на хората и от малки да ги травмираме...Недъгави винаги е имало и ще има и често е по вина на самите родители,но после трябва всички да им съчувстваме...Всеки преценява според възпитанието си как да се отнася с тези хора и няма нужда да се популяризират по този уродлив начин-като се правят играчки по тяхно подобие-хайде направете играчки гейчета и лезбийки-ненормалници!