155

Анонимен

преди 8 години

До янко Едно ембарго на Китай може да ги принуди да купят Щатите. Не го правят просто защото те са най-големия им пазар. Освен това, правят толкова много работи и притежават толкова много "know how", че не е сигурно кой ще пострада от ембаргото...

154

Анонимен

преди 8 години

До MartinМрази - обича са категории от детската градина.Очевидно нямате представа, що за манталитет имат американците. Не иде реч за обичане и мразене, а за преценка. Трезва, по възможност и уверявам Ви, базирана на опит - безсърдрчните, студенокръвни, изкарани от калъп, кухи, зомбирани янки, които се перчат с гаджети и руснаците. Хвърлете едно око на парада от 9-ти май и от Безсмъртния полк.Тези си умират за родината, а не защото им плащат.НЯМА ЗАЩО ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ разликата е огромна.

153

Анонимен

преди 8 години

До ninjaСъвсем точно ли ги изчислихте 20-те години?Нямате представа, как развиват и осъвременяват всичко в момента.Имат една тв - звезда тв - погледайте предаването "военна тайна", например.

152

Анонимен

преди 8 години

До янкоПу, пу да не ги урочасаш, че като си отворят границите и хукнат към Европата, с голи ръце ще ни издушат - най-общо казано. Това се нарича еднопластово мислене или детинщина - сега ще му разбия носа, щото днес мога. Нищо, че утре като ме захване ще ме натроши целия. Нали сега съм "пич"!

151

Анонимен

преди 8 години

Е тука вече американците ще ударят на камък,даже не знам дали сами осъзнават какво правят.....

150

ninja

преди 8 години

До GENERAL GADORIANНапълно съгласен, но като цяло никоя супер сила все още не е в състояние да се справи с добре организирана партизанска войска ..още повече ако последната е подкрепяна солидно негласно политически, а и с оръжия и средства.... Но ми е забавно ....осем предупреждения .... ако сме обективни на Американците им е било през тръбата на пито..... осем пъти ...любовни бележки ли са си разменяли ахахахаха.

149

оня

преди 8 години

В този сайт повечето са някакви комунисти и социалисти.

148

Анонимен

преди 8 години

Китай не Балканска държавица!

147

Анонимен

преди 8 години

в самолета се е развоняло яко! Въпреки, че както съм слушал, впенните пилоти носели памперси. Ония са преливали!

146

Стамат

преди 8 години

Ха-ха, с Китай не мож се е**вате, а? ;-)А познай кой ще откъсне главите на Ротшилдовци и тем подобни... ;-/

145

usa

преди 8 години

Mıazia tazi darjava. Ni6to na sveta ne moje da me nakara da obikna u s a . Vsi4koto zlo na zemiata ide ot neia. Dano q nqma pove4e .AMİN.

144

Анонимен

преди 8 години

До MartinМалеййй, колко си смешен! Не е истина! Половината от изброените марки са европейски бре, интелегент!-----------------------------------Като коя например? Щот и аз исках да му натрия носа ама май всичките са хамерикански

143

Мартин

преди 8 години

Вие наистина живеете в някакъв измислен свят. Американците не са глупави в Китаи живеят много хора които изповядват различни религии, а разликата между крайно бедни(преобладаващи) и крайно богати е огромна, гражданска война е напът в Китай и то в близко бъдеще и то такава, че ще засрами тази в Югославия. Америка и западните съюзници доведоха до разпада на СССР , а какво остава за Китай, а и Америка не е само те си имат силни съюзници като Англия и Израел, но всеки от нас има право на мнение.

142

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Американците разчитат на самолетоносачите си. Китай и Русия нямат. Обаче имат много интересни оръжия за скапване на спътниковите комуникации и имат много хубави ракетки против самолетоносачи. Руснаците както видяхме имат система за заглушаване на системата ЕГИДА. Тази система е комплексна бойна система за защита на корабите. Обаче като угасне и корабите стават беззащитни мишени. Абе общо взето ако тия три държави се ступат със света е свършено веднъж завинаги. Атомното оръжие е май предопределен

141

Анонимен

преди 8 години

До MartinМалеййй, колко си смешен! Не е истина! Половината от изброените марки са европейски бре, интелегент!

140

Чичо Мичо

преди 8 години

До ninjaСкоро ще видим дали е така!

139

ninja

преди 8 години

Русофилите могат да цъкат минуси колкото искат, но Русия и Китай са двадесет години назад технологически спрямо САЩ, що се отнася до военно дело.

138

Анонимен

преди 8 години

Китай и Русия да привлечат Япония на тяхна страна и да разкарат всичките кораби и самолети на САЩ.

137

Biser

преди 8 години

До 219 ами ако спрем да изпозваме рускуте изобретения и постиженията и в науката знаеш ли каде ще се върнеш. Менделев,Ломоносов и тъи на татък.

136

Шоп

преди 8 години

До Бригадир с каскет Никъде няма да марширува руската армия, успокой се. Фашистка Просия е капиталистическа държава, но слабичка.