49

нема такъв дебил

преди 8 години

като горд Българин. направо ме е срам че ми се пишеш сънародник! неграмотен и агресивен анонимник. Руснаците прекрасно знаят кой е написал азбуката на която пишем ние и те също. мисля си, че обаче ти не знаеш, кой я е написал. Българите не са измислили азбуката на която такива като теб се упражняват в спамене, земи прочети букварите от 6 клас ако можеш! А приказките ти за измислен етнос са смешни и жалки глупости!

48

кой

преди 8 години

Като сте толкова неграмотни и Ви липсва дори начално обрзование,не пишете и не философствайте, защото се излагате. Руският език е велик език, на който са писали едни от най световно известните писатели и поети. Но от къде ли да знаете, като повтаряте като папагали само това, което чуете от амриканската пропаганда.горд Българин - смешен си

47

Бари

преди 8 години

ние им дадохме писменост, ние ги покръстихме ,което те руснаците не признават. Русия започва от киевското княжество

46

Анонимен

преди 8 години

Нека руските граждани по Черноморието научат първо Български, никой не е длъжен да говори с тях на падежения им нереформиран език.

45

Анонимен

преди 8 години

в парламента се договаряха за троленето!А кой ще спре платеното от Русия тролене?Може би ДАНС или...

44

Анонимен

преди 8 години

До неееемамооо, колко си неграмотен!Руския - ясно, че не си го научил, ама българският ти е на ниво "Факултето"!

43

Анонимен

преди 8 години

До готина пичка?Вие само пред публика ли танцувате? За да не Ви смятат, че сте окончателно изтрещала?!?!(?!)

42

до Тимофей

преди 8 години

Няма проблем, че гледаш много филми.Проблема е когато се изживяваш, като герой.

41

Шоп

преди 8 години

Учете украински, Киев ще е новата столица на славянството.Аз вече доста напреднах.

40

учник

преди 8 години

почти всички ученици, които познавам не могат да пишат грамотно. Поне е свобода и демокрация

39

от 42

преди 8 години

И правим предизборни кампании на чужди езици...

38

Анонимен

преди 8 години

Ние пък слушаме чалга и четем неграмотно написани статии по вестниците, щот' е куул!

37

Анонимен

преди 8 години

До Lili MarleneПростете, тази инфо е безнадеждно остаряла.Ще се разпространява, колкото и да не се вижда това от Вашата "Висока" камбанарийка!Нямате актуални данни за това, как са се променили нещата през последните няколко години.Приемете го.

36

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВъпрос на избор е децата и внуците Ви да бъдат използвани безогледно и неуважително от Новия Голям брат.Който няма ухо, око и сърце за руската култура, не притежава нещо много важно - ЛИЧНО МНЕНИЕ!Ех, ако знаете колко американци са луднали по руския и руската литература.

35

Анонимен

преди 8 години

До анНапълно подкрепям!Осъзнайте простичката истина - манталитета ни е подобен.Злобарско-използваческата западна среда я познавам отлично!И тук започва да става същото.

34

обективно погледнато

преди 8 години

До ан....отдръпнаха се русите през 90те-защото слушаха западните консултанти-почти бяха в фалит--Сега ситуацията коренно се измени-Путин ги изправи-икономически(в топ 5 са за най-силните икономики)изправи ги политически-възвърна им нац. гордост и патриотизма,изправи ги морално..и най-вече политиката му не е слугинска--затова са и такива статийте в "свободната" преса....

33

Анонимен

преди 8 години

добре, че вече руският не е задължителен в българското училище. Не желая децата и внуците ми да бъдат "натискани" "с мек инструмент"от чужда сила. Лично аз ползвам и руски, но това е по мое собствено желание.

32

Тимофей

преди 8 години

Това, какво казва и прави руското правителство за поддържане на руска езикова сфера, си е негова работа и не ме интересува. За мен /нас/ е важно да знам, какво прави българското правителство за поддържане на българската езикова сфера! Защо по Черноморието не мога да хвана наша станция, а само турски. Защо българите в област Македония, Босилеградско, Северна Гърция, Източна Албания, Бесарабия и Румъния /там, където има компактно население с българско самосъзнание/ не могат да чуват българска реч?

31

ан

преди 8 години

аз също гледам много руска телевизия и са добри-няма място за сравнение с нашите *** особено по нвно въпроса ми е защо руснаците чак сега се усетиха и решиха да инвестират в други страни по този начин,който е най добър откъм влияниеслед 90г изведнъж се отдръпнаха от тази сфера и естественоэ американюгите се настанихата стипендийки фодацийки и т нвидяхме жилото и на изтока и на запада но май предпочитам това на изтока, другите са много далече от нас като натури

30

Анонимен

преди 8 години

Не се чувствайте уязвими,приятели,Путин говори за руския език,не за писменост,защото тя им е от нас,ние сме си свои братя!Титан Путин,класик,аз лично много му се радвам!