8

Анонимен

преди 8 години

В Украйна някакви си хасиди заклети евреи юдеи тъй наречени искат да унищожат ясите-народ изповядващ някаква смесена вера,поне така имам впечатления,между юдейска и християнска вера,но към коя по-клоняща незная,а пък в Ирак и Сирия някакви ненаречени пък обявени като ИД незнайно от някакви шлякави организации или мастмедии,иначе от никой,кой ли ги признава,искат да унищожат язите-народ сходен на ясите и други християнски народи,но се изписват като мюсюлмани в годините изтеглени в Европа от евреи

7

1 към 1 с ИД

преди 8 години

Русия вместо да изпрати войски да подкрепят международната коалиция срещу варварите от Ислямска държава, праща преоблечени войници и оръжие в ... християнска държава като Украйна, където за 1 година вече са избити над 5 000 цивилни граждани, от тях стотици майки и деца!

6

А.К.

преди 8 години

Браво!Аз съм Амеди Колибали.

5

Анонимен

преди 8 години

Попитали радио Ереван: - Защо Русия не участва в международната коалиция срещу Ислямска държава!Радиото отговорило: - Гарван гарвану око не вади!

4

Пресслужба

преди 8 години

Пресслужбата на антитерористичната коалиция съобщава, че вчера са поразени няколко цели при въздушни удари! Унищожени са една тоалетна на ИД, две джипки втора употреба, и е убит един боец, паднал докато бяга от ***, и си ударил главата! При операцията са използвани "умни" бомби на стойност 20 милиона долара! В разработката на операцията не са използвани "умни" глави!

3

Кукувица

преди 8 години

Трудно е да въоръжаваш една групировка и същевременно да се опитваш да я представиш на света като твой враг.Този шпагат и на миротворец 1 трудно се отдава. Отдолу прозират кирливите ризи.

2

Нищо ново

преди 8 години

Всяка религия в определен момент на развитието си минава през тази фаза , в западна европа са се избивали и клали по между си , в Обединеното кралство още продължават . княз Борис и той наточил брадвата в името Христово

1

с

преди 8 години

Поредното доказателство, че ИД са щедро спонсорирани от демократичната американска военна индустрия, е че където и да отидат чупят и плячкосват, точно като дивите хамериканци - понеже нямат история, не зачитат и тези, които имат.