67

Анонимен

преди 8 години

Боко та Боко! Стига сте ни го навирали в очите този! Ако се плащаше за можене и морал, то вашият Бойко отдавна е задлъжнял с милиони на държавата!

66

Анонимен

преди 8 години

Само за справка - на един програмист масово му се предлага заплата 600-700-1000 лв

65

ognyanz

преди 8 години

Бойко, като няма какво друго смислено да каже, вади по някой чиновник, който получил заплата, по-голяма от неговата. Шоуто продължава.

64

DreamTheater

преди 8 години

Премиерът трябва да получава заплата минимум 15000лв.

63

Анонимен

преди 8 години

Интересно. В статията пише, че в справката се включва и МВР. Общият брой на служителите там е около 1/3 от администрацията. Логично е, 1/3 от работещите пенсионери да са от МВР. Тогава, за чий х_й реват да се пенсионират на 45, след като продължават да работят там още дълги години?! Това е най-абсурдната държава с целя Свят!!!

62

Анонимен

преди 8 години

Недопустимо е някой да взима повече от Борисов, веднага заплатата му да се прибави към тази на Тиквата! Ааамаха!

61

Анонимен

преди 8 години

Тия *** месечно взимат колкото годишната ми заплата, а после ми говорят, че работят за мое благо. Защо ли не им вярвам? И после се чудят защо никой не харесва потиците в нашата страна...

60

Асеновец

преди 8 години

Не е луд този който яде баницата, а този който му позволява. Щом позволяваме да мизерстваме за сметка на мутри, които ни управляват- значи сме си го заслужили

59

Тъй-тъй

преди 8 години

Тъй вЪ искам. Ядосани и СИЛНО ВЪЗМУТЕНИ ....................пред кАмпютъра.Да не вземете да грабнете автоматите като румънците,еййй!В туй променливо време ще вземе да настините. Я по-убаво от къщи: Пцувай, пцувай.....Ши-ан народ еййй! Мачкай го, дери му кожата.................НАЙ-МНОГО ДА ИЗМУЧИ !!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 8 години

и крадат, крадат , крадат................

57

Анонимен

преди 8 години

4000 лева заплари? Вие чувате ли се?Минакия ден една баба пред мен си купи два пилешки фенера за 1,20 и върна единия, щото й липсваха 10 ст.Когато управляващите и администрацията им направят жияота на тази баба добър, тогава да вземат 4000 лв. Дотогава - минимални заплати!Другото е наглост!

56

Анонимен

преди 8 години

Борисов да си обясни този парадокс със парадокса -Как така той и много хора,като него за 25г.станаха милионери? А българската държава е създадена от 1300г.и е една от най-бедните в света.Как става така че за една държава работят и внасят доходи близо 7мил.души и не може да забогатее а способния Борисов с 50 души персонал е станал богат милионер.

55

Анонимен

преди 8 години

Драга Веселина Йорданова, преди да пишете - четете! Отдавна при държавните служители парите за прослужено време (т.нар. класове) са включени в основната заплата! Е, на такива заслужили директори може да им дават допълнителни бонусчета, но това НЕ СА класове!

54

Анонимен

преди 8 години

Ами аз вземам 2.500 евро тук във франкфурт. С тази заплата си плащам наема отоплението осветлението горивото за колата и храня жена и 2 деца. На краят на месеца ми остават чисти 1000 евро като имате предвид че не лишавам от нищо семейството си.

53

Анонимен

преди 8 години

да съкрати пенсионерите от администрацията и без това на тези заплати ще вземат добри пенсиино да не назначава други мишки на мястото на пенсионерите и без това по-цял ден се чудят къде да пият кафе и къде да обядват а когато ги потърсиш казват ами обадете се на друго място и т.н и т.н

52

Анонимен

преди 8 години

И да не се заблуждаваме, само с умни, честни и образовани хора може да имаме развитие. Хора с достойнство и любов към българите. Да виждате в този шлякатарник поне едно от изброените качества? Аз не. Ще има да си чакате икономически растеж, стегната и некорумпирана администрация, реалност в сметките за ток, вода, парно, горива, храни е лекарства. И моля да пише отново някой, мачкай Бойко. Той си мачка цял един народ. Смаза най-ценното за една нация, морала. Мачкай Баце, останаха още малко.

51

Анонимен

преди 8 години

Трудно някой може да взима повече от Борисов. Но това е друг въпрос :)

50

иванов

преди 8 години

Баце всичко отива на вятъра корупцията е огромна тази сутрин по бтв гледах за игрите с общинските земи ами то му иде на човек да хваща балкана,и по пазарите такова предлагане на цигари никога не е имало.Калдъръмите не пълнят хладилника и там игри всичко отива по дяволите народа е обречен да гладува,пенсия няма да види то е ясно и се мачкате най бедните ей разкатахте им фамилиите!

49

Berlin

преди 8 години

С изненада научавам, че заплатата ми е по-голяма от тази на Борисов... хахах. :))))

48

Асеновец

преди 8 години

Борисов, ми то на теб заплата не ти трябва. Канят те на частно парти, отиваш със служебен хеликоптер, огладняваш- излиташ с Авиоотряд 28 и плюскаш на корем деликатеси в самолета, прииска ти се Цеца Величкович- хоп... прелиташ до разград, прииска ти се женица обадиш се на Лилето Павлова