15

333

преди 8 години

Незнам за другото, ама на снимката е направила ужасна физиономия

14

mdaa

преди 8 години

До ЧекистПлюсче!20 000 е струвало вчера, днес - повече, утре - кой знае.

13

бай гюро

преди 8 години

Щом го излива значи е гадно. Ако ще и 5000000$ да е бутилката.а и като гледам не го пият много в кръчмата.

12

пропаганда

преди 8 години

Ха ха ха нахранетеАфрика , ха ха ха африканците в африка са си бедни африканци , африканците в Европа са си нахранени африканци , ама африканците в сащ са милионери всичките щот са хай тек , чакат се богати латиноамериканци , индианци и азиатци ха ха ха.

11

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 11Начин или не начин на живот, не знам. Далече сам от рапа и Беонсе, но от статията която се тиражира по медийте, разбрах какво е името на виното, че го владее Джей Зи и че има бутилки по 20 000 долара (може и от вчера да ги има).Утре може да напише, че е газирана вода. Важното е, че днес се запознахме с виното и цената му. Щом Беонсе пие от него, значи си струва 20 000 долара...

10

Анонимен

преди 8 години

До Чекист Ха реклама а ако това наистина е начинът и на живот !? А знаеш ли колко негрота умират от глад в Африка ? Какво да си мислят те ако могат да видят това !?

9

Чекист

преди 8 години

Хубава реклама с много малко кинти. Добър ход...

8

Анонимен

преди 8 години

Постигнала е целта значи. Сега всички знаят че "Armand de Brignac" е много скъпо и ексклузивно вино, което е добре дошло за бизнеса на съпруга и - идеална реклама за скромната инвестиция от по-малко от 20к$. Ако бяха пуснали например реклама по телевията щеше да им излезе много по-скъпо и неефективно. Честито на печелившите!

7

Луд с Мотика

преди 8 години

Както е написано заглавието, аз го разбирам така че тая разлива виното по зелените площи :D Некадърна работа от страна на журналята... ама ко да ги прайш, те толкова могат :D

6

hmn

преди 8 години

туитър истерията е нормална част от някъв продъкт плейсмънт. да ви имам новината, ей...

5

РОМб

преди 8 години

МРЪСНИ АМЕРИКАНСКИ ***

4

Анонимен

преди 8 години

Това, че излива скъпо шампанско в клип на песен, не означава, че излива скъпо шампанско в действителност, в бутилката може да има всичко, нарича се реквизит.

3

Анонимен

преди 8 години

егати рекламатада не говорим, че само тя знае какво излива

2

дървен философ

преди 8 години

Хубаво де, ама не винаги в киното (видео клиповете) нещата са истински, та може и газирана вода да излива, ама айде да ревнем всички срещу световната несправедливост. А и да е истинско, кво от това, има пари - харчи си ги както й е кеф на жената. Ай стига молим въ :)

1

Любо

преди 8 години

Пиратството му е майката , дс усетят *** дебелия .