22

Ред арми

преди 8 години

Най- добре партиите да бламират правителството и то да подаде оставка. ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА

21

Ред арми

преди 8 години

Лош знак ще е ако останеш на власт Борисов

20

///

преди 8 години

Шейха на Катар иска пак да види Лили , помолил Борисов пак да я доведе , чужди Медии казват че Лили била без сютиен само по бяла прозрачна риза

19

Кукувица

преди 8 години

Интересно дали др. Борисов е държал матура по български и каква оценка има. Умее да съчинява изречения в по-лошо качество и от Тато.Вече писах. Човекът лъха на простотия от всяка пора на тялото си. Тъжна ни майка с такива политици.Изглежда, обаче, че на по-голямата част от населението това не и прави никъкво впечатление. Просто общото ниво е толкова низко, че този *** е напълно приемлив.

18

Анонимен

преди 8 години

Още малко червено *** ще тролиш и псуваш Борисов . Вече си локализиран и след като приемат закона за троловете ти си пръв в панделата . Ако естествено не ти се случи случка . Всичко се плаща .

17

Анонимен

преди 8 години

Пак ли този мазен, крадлив негодник? ОСТАВКА! Или прогонване с камъни!

16

Велик Бойко Борисов

преди 8 години

Няма интерес народа да му даваш ....защото той ще надигне глава и ще иска още ! Народа трябва да си знае че е *** и бедняк за да му виси главата и сополите да текът ! Така когато аз покажа че имам ....всеки ще ми се възхищава и ще ме има за бог !

15

Анонимен

преди 8 години

Гази Бойко навеждай все 4ервени знамена

14

Анонимен

преди 8 години

Забелязвате ли как никой не говори за народа :) Всеки търка за НС , опонентите , депутатите, властта и т.н.... През к*ра им е за вас ! Вас ви споменават само когато вчера критикувахте Б.Б. защо прахосал 3 бона от София до Разград !? Та кои сте вие да мрънкате бе матрял ?Обидихте ходжата си не ви ли е срам ? Вие сте безгласна буква не го ли разбрахте .....и пак гласувайте за тях !

13

ФАКТОР

преди 8 години

Поробена България ! Народ който има за мираж месото , сиренето и кашкавала ! Народ който гласува за човек що му казва "Съди картофи за да не пукнеш от глад" ....Народ ..който не е достоен да носи историята си ! Слава на тези които не посрамват предците си ! МАЛКО СА ! Слава на тези които знаят каква е била цената която е трябвало да се плати за Априлското Въстание ! Сега не знаете какво е истински хляб бе Българи ?!?!?!??

12

Добър ден

преди 8 години

Не е за вярване след 1 година бан(персонална цензура) пак мога да дращя за диктатора- собственик на БГ

11

Анонимен

преди 8 години

Господин Борисов е изключително красив, интелигентен, елегантен,харизматичен, честен и предан на държавата ни политик.Надявам са да изкара поне още 3 мандата като министър-председател ислед това президент на страната или председател на ООН.Благодаря Ви Господин Борисов, Вие спасихте България от разпад,Вие построихте магистрали, Вие плащате пенсии и заплати.

10

брадваро

преди 8 години

i poradi що ще съобразявам с решение на убитаци, които не се съобразяват с решеие на съда:))кабинета ти е никой за мен, та се съобразявам с него:))

9

морски

преди 8 години

Време е Бойко да си ходи,с добро,щото иначе народа ще го ирита с шутове,този път завинаги.ОСТАВКА!

8

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Днеска подписахте декларация срещу троловете и безработицата скочи двойно....

7

морски

преди 8 години

ОСТАВКА за продажното правителство на ГЕРБ,за мафиота наркотрафикант Борисов и цялата крадлива *** около него!

6

:)))

преди 8 години

Има ли въобще нормален човек който ще приеме насериозно брътвежите на пожарникарят при това по иначе твърде сериозни и дълбоки теми, м? Повърхностното мнение и самомнение на ББ ме забавлява най-често!

5

много ядосан

преди 8 години

ГЕРБ са от най - крадливите комунисти на едро!

4

Анонимен

преди 8 години

Rusiq Gerasim!Boiko, iskame vremeto na Todor Jivkov!Boce, bil si mu na Tosho telohranitel, ti znaesh nai dobre kak da varnesh tova zlatno vreme!

3

Анонимен

преди 8 години

Два коментара , две тъпни изпълнени със злоба. Още много години Борисов и ГЕРБ ще са на власт . Дали ви харесва или не никой не пита вече БСП . С тази мини партийка няма какво да се занимаваме.