13

Анонимен

преди 8 години

Единствения начин е да им спрат издръжката от посолството!

12

до 15

преди 8 години

Според минусите които са ти маркирани, можеш да си 100% сигурен, че *** вече са болшинство. До това водят евро-атлантическите ценности.

11

До 13

преди 8 години

Вие не сте някой си вие сте никой

10

хмм

преди 8 години

Момента на славата на тролчета настъпи а пък толкова малко коментари :) или просто няма я опорни точки я парички за коментари под статия за тях самите...

9

до 13

преди 8 години

А не вие българите направо пращите от мозък и сте страшно умни. За 20 години си превърнахте държавата в *** и си направихте премиер от една Тиква.

8

Исмаил

преди 8 години

ДПС и без *** с всеки пореден избор увеличава електората си . Аз до сега не съм гласувал но това е единствената не етническа партия в България. Другите нарушават конституцията.Успех на ДПС.Другите парламентарни избори-мнозинство.

7

някой си

преди 8 години

Срещу ДуПеСе пише и всеки нормален турчин. Но има много турци, които не са умни и гласуват за ДпС.

6

turkmen

преди 8 години

Дпс милее за нас

5

Груйо

преди 8 години

Да бе, вервъме ви ;) Ако БСП и Батака и съответно ГЕРБ и РБ спрат троловете си, половината русофилщина и муриканщина ще останат без работа! Съмнявам се, че политичарите ни ще си позволят да подразнят таз паразитираща пасмина, иначе пикантните признания бърже ще започнат да никнат като гъби след дъжд!

4

h

преди 8 години

Значи ако изкажа недоволството си съм *** и подлежа на обвинения така ли?

3

художника

преди 8 години

ДПС немат *** щото електората им нема кЮмпЮтри. Те основно се осведомяват от Булсат Ком. Даже и на кокошарниците са си сложили сателитни чинии.Сещате се за кой етнос говоря :):):)

2

Лала

преди 8 години

Горките от ДПС. Пак невини, не били поканени. Поканили ги ама те неразбрали, защото без *** за къде....като например трола с името турчин в бг днес и др.. А кои ли българин обича терористичната организация ДПС. Няма такива нормални!!

1

zeus

преди 8 години

Срещу ДПС пише всеки нормален българин, който милее за Родината, при това съвсем безплатно!