14

Коко

преди 8 години

"Завод за производство на контролни панели и уреди за обслужване и управление на климатични инсталации за автомобилната индустрия." - ето какво пише в статията, а по коментарите долу може да се разбере нивото на акъля на някои от коментиращите!

13

До Давид

преди 8 години

Няма смисъл да наливаш акъл на съветски ***:) Освен всичко останало много е важно и че една фирма води още три след себе си и т.н., ама като не са съветски тея фирми и не ни радват;)

12

Давид

преди 8 години

Фирмата не произвежда "рамки" или само "табла". Фирмата се занимава с производството на цялата електроника за климатика - панела и контролера. В завода има и развоен център, който вместавя - хардуерен, софтуерен и дизайн проектанти.

11

Анонимен

преди 8 години

Българите ще се обединим срещу окупаторите с твърда ръка.

10

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали това просто не е поредната експлоататорска фирма,стъпила на българска територия,за да изсмуче последните капки живителна сила от българина! Иначе аз живея в Германия и ще ви кажа едно- германците са ***,това не са онези германци отпреди 70 години!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Като начало е добре.Остава и да им дадат една пета част от надниците на немците и ще е супер.Като знам обаче манталитета на нашите мениджъри които ще си скъсат з......е да доказват колко евтин е трудът в България.

8

zaw12929

преди 8 години

До койчо Става въпрос само за металната рамка, а самите устройства, са си германски. Рамки за 5 лева, климатици за 1000 лева цени за аборигени, на които са взети цветните метали...

7

да, да, да...

преди 8 години

До 5Много е прав даже автора на пост номер 4. Не се съмнявам в това което казваш, че си видял ''по морето'', но морските общини винаги са си били облагодетелствани по подразбиране. Луксозните коли които си видял с местни регистрации, са на тамошни феодали (така наречените хотелиери и ресторантьори) които всяко лято експлоатират младежи от цялата страна срещу мизерно заплащане за 12 часови смени.

6

койчо

преди 8 години

Прочитам в заглавието, че е направена фабрика за авто климатици!Чета текста и се оказва, че ще се правят табла за управление на климатици!Но това разминаване в заглавие и текст се превърна в нещо нормално за нашата журнапистика!

5

до 4

преди 8 години

"Не за България, а само за София. "Провинцията" кучета я яли."Не си прав, миналата седмица бях "по морето" и ми направи много силно впечатление новите автомобили с местни регистрации, които са дори повече от софийските!България трябва като Румъния да се бори с окопалите се престъпници, които не са нищо друго, а МУТИРАЛИ ПАРТИЙНИ МЕТАСТАЗИ на бившата БКП. За съжаление, тези които представляват власта и които я упражняват са от горепосочената прослойка и само имитират дейност.

4

Анонимен

преди 8 години

Не за България, а само за София. "Провинцията" кучета я яли.Направо да местят останалата част от хората в София и да закриват. Така поне няма да се налага магистрали да строят. То ясно, че друго, освен хора вече не е останало за местене.

3

Ники

преди 8 години

Могло и с добри новини. А не само с изсмукани от пръстите спекулации, наречени новини.

2

Обнадежден

преди 8 години

Браво, интегрирането с ЕС и Западна европа са гаранция за излизане от блатото, в което ни натикаха алкохолиците от СИВ! Тогава не произвеждахме Хай-Тек продукти, а гумени ***-***, за задоволяване нуждите на онези с ушанките в Сибир!Ако българите искат просперитет- далеч от рашките и все по-тесни връзки с цивилизованият свят.

1

Анонимен

преди 8 години

Ленторезите научиха и германците как се въртят ножици !