5

Анонимен

преди 8 години

До родител:И кварталите на богатите не са по-чисти. Минавал/а ли си скоро в Драгалевци или в Белите Брези примерно? Смрад, прах и мръсотия. А пък за въздуха да не говорим: и над Филиповци и над *** махали и над богатите квартали все си е един и същ. Само Симеоново, Драгалевци и другите села са с по-чист въздух, но те си го замърсяват с печките на твърдо гориво, когато се отопляват.

4

Анонимен

преди 8 години

Във Видин има такова голямо запрашване защото вече година се точат най-различни "ремонти" - воден цикъл и какво ли не, улиците стоят разкопани, на някои места копаят и зариват по 5-6 пъти на едно и също място, навсякъде хвърчи прах и пътна настилка, и изобщо и всичко се е покрило с прах. На всичкото отгоре кмета който е отговорен за това и е отстранен от длъжност ПАК ще се кандидатира (ама от друга партия), и като нищо ще се намерят *** да гласуват за него.А града тъне в разруха и прах.

3

до 1

преди 8 години

Ами изчисти си я улицата, като не е мита. Вместо да мрънкаш и да се оплакваш, вземи да свършиш малко полезна работа. Успех!

2

Анонимен

преди 8 години

Гасете централите и без това заради тях АЕЦ не може да работи!

1

родител

преди 8 години

Нито един държавен орган,агенция и пр.не се интересува от замърсяването.Затова все повече се увеличава броят на децата,а и на възрастните с дихателни проблеми.Чистотата в София(като изключим кварталите на богатите)е под всякаква критика.Нашата улица не е измита повече от 20 г.,а всеки ден по нея минават деца за Детската градина,ясла и бебета.Те вече са отровени-но да живее Фандъкова-най-добрата!!!