131

чичо от село

преди 8 години

най големия култ е този към обамата, пълен е ютуб с негов *** клипчета. Вова е велик, плюещите го са практикуващи самозадоволяване маргинали с деменциални отклонения или жалки ***

130

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОпорна точка - Путин бил обявен за най-влиятелен човек от авторитетно американско издание...Нали и сами не си вярвате на глупостите :))))***, ама големи сте мишоци бе ;)--------Платено е от кремълската банда на някой журналист да го напише, също както и филмите за "разрушената" природа от шистовия газ. Това дава силни опорни точки на пропагандата...

129

Анонимен

преди 8 години

От двете джуджета Кумчо има по-готина прическа !Вовка с тоя ботокс е заприличал на мумията в мавзолея...

128

Анонимен

преди 8 години

Опорна точка - Путин бил обявен за най-влиятелен човек от авторитетно американско издание...Нали и сами не си вярвате на глупостите :))))***, ама големи сте мишоци бе ;)

127

Асан

преди 8 години

До Анонимен 161Ко каза, ко речи, ко?

126

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен русия е по зле от българия.трябваше да пишеш тека.щото сте сити и обути и образовани врусия всеки втори гражданин е свише обрпзувание.а в бг.всеки втори гражданин е крадец и продажник

125

Снегурочка

преди 8 години

И в крайна сметка кое джудже е по-високо,умно и красиво?

124

Анонимен

преди 8 години

На големите паляци на света

123

Анонимен

преди 9 години

А нашия култ що не е тука?

122

младен

преди 9 години

нема такава *** статия. Ама гледам Ела е авторката така че не се учудвам.

121

Анонимен

преди 9 години

Съвремената медицина , в частност психиатрия , може да ги диагностицира и без преглед , само по изявите им и също така да ги прибере за лечение , има хапченца ...... :))

120

:)

преди 9 години

А защо не Ким срещу Бочко? Далеч по-уместно е ! Путин не е в категорията на Ким, той е признат за най-влиятелния човек на планетата. И не от мен, а от уважавани американски медии.

119

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРусия не е световна сила. Икономиката и по-зле от тази на Бразилия.Единствено може да заплашва и изнудва работещите народи с оръжие.

118

До 148

преди 9 години

Ако Чък Норис те чуе ще те спука от бой.

117

ми това е

преди 9 години

Само дето единия е обявен за най - влиятелният човек в света и висши политици от големи държави го посетиха в продължение на 3 дни около 9 Май

116

Анонимен

преди 9 години

До64 Ами защото са *** и ***:-) :-) :-)

115

1

преди 9 години

Само знам ,че и за двете държави света знае ,че съществуват а за нашата ако не ни оплюват политици като на ЮКИП в ВЕЛИКОБРИТАНИЯ никой няма да знае дори ,че съществуваме и то благодарение на невзрачните ни продажни политици.

114

Анонимен

преди 9 години

4 ЧЕТИРИ години, не 5!

113

Анонимен

преди 9 години

Тия хора живеят в измислен свят, те нямат никаква представа от реалноста. Не напразно в САЩ са решили че човек може да е президент 5 години, ако пък е бил чак толкова добър президент, може да изкара още един мандат от 5 години и край, повече не. Това е защото психолози са установили, че ако човек над 10 години управлява, започва ад си вярва че е богоизбран, че всички са длъжни да му се подчиняват, издига в култ личноста си. Вижте снимките на Путин и Ким, те дори не осъзнават колко са смешни.

112

75

преди 9 години

Трябва да се има предвид,че все пак Ким е човек,макар и от по-висша раса. Докато Путин е Бог. От него произлиза всичко. Той е създал Нищото,преди Големия взрив, самият Взрив и съответно всичко Видимо и Невидимо във Вселената. Той ще създаде и Нищото,което ще остане след края на Вселената. Така че, място за сравнение няма.