11

до 10

преди 8 години

Ами като си толкова умен и идейно надъхан, вземи и ги направи ти тези маратонки, пък после си ги продавай за 2 долара. То бива злоба и некадърност, ама при теб са в ненормални количества.

10

Анонимен

преди 8 години

Такаа.Разбрахме за еднодневните договори,но не казват--дали,,патрона,, ще плаща в края на всеки работен ден.

9

Анонимен

преди 8 години

Браво. Да живее демокрацията..........на такива като тебе все демокрацията ви е виновна ... да живее комунизма и другаря путин ... тая песен я знаем.Защото на запад, където всички бягат е комунизъм и управлява другаря путин, нали така другарю ?

8

Анонимен

преди 8 години

Браво. Да живее демокрацията. Сега ще можем да се хващаме с еднодневен договор да берем и товарим чушки, младите майки които ако не им достигат средства за децата вместо да проституират могад веднъж в седмицата с еднодневен договор да работят като Консултант-Мениджър по хигиената в домовете на преуспяли бизнесмени.

7

Анонимен

преди 8 години

ама в БГ още ли има работници ? аз мислих, че са само роми и пенсионери ...ако все още е останал някой заблуден работник - скоро няма да го има и негоако не броим джебчиите, мутрите и политиците ... те са единствените които ще останат, и тогава трудовото законодателство ще е съвсем просто.

6

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен ***, сега ще имаш дневен договор с Кутев и като те гледам какъв си ще си безработен.

5

Анонимен

преди 8 години

Егати измамната държава. Напред роби, правете пачки на мошенниците.

4

333

преди 8 години

От днес всички работници ще са с еднодневни договори при проверка, ама тъкмо да го регистрират и...

3

1123

преди 8 години

Нова законова форма да се *** мамата на работника. И като дойде проверка - Къде е договора? - Ами той работника днес е почнал на еднодневен договор, ама счетоводителя тъкмо го носи за регистрация.

2

anonimen

преди 8 години

ednodnevni dogovori-za ednodnevni hora. nikoi ne misli za rabotnika v tazi darjava... a ako rabotnika se operira ili si schupi krak ili raka?zashto samo 3 meseca shte mu plashtat obezshtetenia? iavno tristrankata pak ni izparzalia. do kato ne stane 4-ri stranka,neshtata niama da se opraviat.triabva i rabotnici da se vkliuchat v tezi raziskvaniia

1

Анонимен

преди 8 години

Ееех, добре че братята американци ни донесоха свободата и демокрацията за да можем да се трудим на еднодневни трудови договори.