55

Анонимен

преди 9 години

20 лева и пар4е пица и имаме путински ушат *** :D

54

Анонимен

преди 9 години

20 лева и пар4е пица и имаме путински ушат ***

53

Хм..

преди 9 години

Осъждаме порочната практика в интернет пространството да се-----------------------Осъждането е също неприемане, отхвърляне, т.с акт на отсъждане и изживяване като последна инстанция на съдя! Никак не звучи /не е написано/формулирано като соломонови слова! Определено не е клетва за добронамереност и работа в името на народа, родината, държавата!

52

none

преди 9 години

До АнонименЦървула ще мине и замине ..

51

Тролове за милиони

преди 9 години

Радан Кънев преди изборите заяви публично по ТВ, няколко пъти, че в никакъв случай РБ няма да участва в правителство с премиер Бойко Борисов!А за Кунева,Лукарски и Москов думите са излишни!

50

тия в НС кукат

преди 9 години

Много ми е интересно,кой главанак би плащал на някой безделник,дето си клати краката и от време на време да пише? То излиза,че много лесно могат да се печелят кинти. Да не говорим,че въобще би имало неква файда от писане. То ако хората четяха,вярваха и взимаха на сериозно коя партия какви ги плещи......българите не са толко *** рая. Това споразумение ми изглежда просто,като симулация на работа!

49

Знам

преди 9 години

Все повече се убеждавам ,че Миков е вербуван от ЦРУ и само имитира опозиция в парламента,а всъщност подкрепя диктатора Борисов и наколенките реформатори почти за всичко!

48

БГ

преди 9 години

Чуждопоклонниците от ДПС и ЮРУШ - и двете антибългарски, за пореден път в един отбор!Кой е слига на султан доган?Отговор - сидер ага - фикуса!Да живее България!

47

:)))

преди 9 години

Вервам им на подписалите споразумението! :)) Корабчета плуват ли? :)))

46

РБ фашисти

преди 9 години

Това е нескопосана неонацистка декларация `за чисто киберпространство` измислено от някоя болна реформаторска глава която се надява да спрат критиките към фашисткото коалиционно управление плюс БСП!позор

45

АНТИ

преди 9 години

Николай Колев-Босия:Партиите са търговски дружества!

44

none

преди 9 години

До ИлюзияКакво като е деградирала ? За това си има причини? Въпросът е да я изведем на правият път. Другото са само констатации.

43

Илюзия

преди 9 години

Между т.н. ново мислене и троленето няма никаква разлика.Трансформирането на даден проблем според интересите , прибавянето и изваждането на същности ,надуването на балони или свиването на проблема до гледна точка , абстракциите , народопсихологиите , измишльотините , литературните интерпретации са все признаци на новото мислене.Политици , икономисти , юристи , историци , съчиняват такива безпардонни абстракции и измислици , че всеки необразован се изживява като академик.Тази страна е толкова деградирала морално и интелектуално , че подобна забрана е направо илюзия.

42

none

преди 9 години

Какво означава да "тролят"? Пак някой глупав превод от английски....

41

Дебора

преди 9 години

Нека всяка партия да се издържа от парите на своите привъженици. Защо партии трябва да получават държавни пари. Кто искаш да си от една партия, плащай партиен членски внос и тези пари да се издържа твоята партия. Аз не искам моите пари да отиват за партии които не защитават моя интерес. Държавата не е длъжна да издържа хрантутници навряли се под името партия. Това е пладнешки обир на народа! Това е безобразен 100% рекет на народа

40

Анонимен

преди 9 години

На червената шайка безделници пишещи редовно в подкрепа на БСП-то и руския изверг Путля ще им спират ли парите?

39

Анонимен

преди 9 години

Забрана за ДПС и Атака, най-небългарските партии, защитаващи интересите на чужди държави и предизвикващи етническо напрежение!

38

Аман

преди 9 години

бре, 90% от пишещите в новинарските сайтове ще останат гладни !

37

Иван

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАМи то е все едно и също. Все си *** на БКП и преди и сега Странджо. Най много членове на БКП има сега в Герб и партийни и комсомолски секретари воглаве с Буда вожда ортодоксален член на БКП отказал да се деполитизира за да запази партийната си книжка и Цецка Цачева партиен секретар в ОК- БКП/Плевен/.Така че си *** за БКП

36

Бенатова

преди 9 години

Кой те уреди на работа в ПП Герб бее Странджаа комунистите ли пак бее