38

Митко

преди 8 години

Гафът е очеваден, без значение къде се намира вип персоната, дали на бизнес форум дали ще изнася лекции в УНСС, всички входове трябва да са контролирани, всеки достъп до тези лица трябва да е контролиран. Ако същият човек бе извадил оръжие и просто бе хвърлил нещо- обувката си, бутилка с вода или каквото и да е друго...тогава? Би трябвало да си понесат последствията хората ангажирани с охраната . Всяко подобно действие уронва престижа на лицето представлаващо институцията.

37

Гогото

преди 8 години

остави НСО-то, от САЩ охраната как го е изтървала тоя? Да не би вече американците да не пазят своя Боко - най-верния слуга сред българските полит.слуги?

36

Hayvanko

преди 8 години

Какво ще го пазят *** - да не е тракийско съкровище - само пара да вземат

35

anon

преди 8 години

положението било под контрол? тоова момче го пуснаха да си развява байряка на една ръка растояние от най-вип фигурата която нсо трябва да пази. ако това не е гаф- не знам какво е?

34

Анонимен

преди 8 години

ко ко ко.ако беше извадил нож,тиквата вече да е станал на ***

33

Анонимен

преди 8 години

Този тъпан защо се е изправил там ни в клин, ни в ръкав?Да беше резнал тиквата та тиквата.Сега напразно яде бой.Баси идио/тът!

32

до 42 Станчо

преди 8 години

Съвсем резонни въпроси но отговори няма да има то е ясно. Сега ще увеличат разходите на 60 милиона и ще увеличат охраната на Императора двойно. От 20 на 40. Това, че ще плащат хората орисани от НВ Съдбата да бъдат водени от човека Слънце няма значение. Важното е да се плашат хората колко е страшен Бойко Страшника и никой да не му задава неудобни въпроси или да му се пречка зает с важни държавни дела. И около него простосмъртен да не припарва. До Божество не може!

31

Гиганта

преди 8 години

Ала-бала, било контролирано ???!!! Не става с лъжата !

30

$$БоОеико

преди 8 години

Скъпи$$ бъп..ббългари,тоя заем 16млрд. го вземах поннежЕ,колекционирАм,сериини номера на банннкноти.Тоа бунак с монетката,изобщо не го разбирам кво ми говори,на монети аз лично не сам видел сериен номер.Питам го аз тоа,ЩО нема сериен номер на стотинката,А!Иначе като саберЕЕм,целата коЛекциа,че ви дам и на вас.Между впрочем!Търса последнио серииен номер на евро или долар,иначе досега сам ги сабрал 5млрд. сериинИ номера,но последнио го немам.Който ми го даде че съм му много благодаренВаш $$БоОеико

29

Станчо

преди 8 години

Докога ще се пръскат милиони за скъпи бронирани автомобили, десетки охранители като жив щит и най-вече парадността и мутренското в няколко черни лимузини,паркирали напреко на улицата, заобградени от мъже с черни очила които гледат страшно и свирепо и между тях едни почтени и усмихнати политици, тръгнали на поредната среща с избиратели? Защо в една Великобритания дори престолонаследника си кара сам автомобила с 1,2 дискретно стоящи охранители?

28

Анонимен

преди 8 години

Да не би да си мислите,че Сикрет сървиз са по добри.Не са рекли не са гръмнали Обама.Само си спомнете как до Обама в ЮАР стоеше един психопат,който имитираше жестомимичен превод.Същият беше резнал алабаша на съседа си щото нещо се скарали.Гардовете непрекъснато се дрогират и напиват.Имаше голям скандал при подготовката на Обама в Европа,после двама се напиха и влязоха напряко през оградата на Берия дом.

27

Анонимен

преди 8 години

40 МИЛИОНА за година, а за 10 - 400 милиона!!! Колко училища и детски градини, колко пари за образование и спорт да се пазят десетина дебелогъзи крадци умиращи от страх, да не им се потърси сметка за гадостите които вършат към народа който им е гласувал доверие. От какво и кого се пазят, кои са опаснитефза тях? Излиза, че народа.

26

с

преди 8 години

Пха! Циркаджии. Тея от НСО-то ги бива само да предизвикват катастрофи по пътищата. Щом и Зеленчука не можаха да опазят... Или не си дават зор, понеже знаят, че е зеленчук-каратист и сам държи положението под контрол? При всички положения поредната комична случка.

25

До София

преди 8 години

Така е София, така е.... От Бойко по-високо нема, от Буда по-дълбоко нема, цената му е точно.... ДВе Стотинки, халал да ви е!!!!!!!! ))))))))))))))

24

до 34-и

преди 8 години

Недей да дрънкаш глупости.Охраната на Тато си беше доста многобройна.имаше 10 мотора БМВ с двуметрови дингили на тях.Отделно още няколко коли отпред и отзад+3 пилотни.За цивилните агенти сред населението да не споменавам.

23

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно защо като народа го люби другарят тикваров е тази охрана? По татово време да сте видяли охранители около него? Нямаше нито един. Само като тръгнеше чайката отпред и отзад имаше по един автомобил и то от милиционерски коли. А на нашата тиква не му стиска да тръгне без охрана щото не се знае от къде ще изникне Сретанчо.

22

Анонимен

преди 8 години

Представяте ли си какво щеше да стане ако лицето бе реагирало грубо?????????????????Визуално цяла България го следеше и то безплатно.НАПЪЛНО НЕНУЖНА ИНСТИТУЦИЯ, КОГО ПАЗИ, ВЛАСТТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.

21

Анонимен

преди 8 години

нямам претенции към НСО, претенциите ми са към въпросното момче.добре, успял си да привлечеш внимание - поне кажи нещо смислено ... нещо за безработицата, за доходите, за престъпносттаоня вади нещо от замъгленото си съзнание и си мисли, че всички го разбират

20

Анонимен

преди 8 години

СЛЕДВАЩИЯ ХОД Е НСОТО ДА ПОИСКА ОЩЕ НЯКОЛКОСТОТИН МИЛИОНА ЧЕ ДА ПАЗЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ МУТРАФОНИТЕ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ А БАЙ БАЧКАТОР ДА БАЧКА МИЗЕРСТВАЙКИ ДА ГИ ХРАНТУТИ!НИЩО ЧЕ ПАРИ ЗА БОЛНИЦИ..ПЕНСИИ И ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА.

19

Анонимен

преди 8 години

Ами ако този перко беше извадил воден пистолет и беше напръскал Киро Гела, щеше да му развали прическата ;) Така, че гардове за в бъдеще внимавайте!