42

Баба Вуна

преди 8 години

"Гледаш два филма и си обучен. Иначе всички системи за сигурност са сработили както трябва."Системите сработили, полицията ...и тя сработила, пък парите ги няма....:)))))))

41

Доктора

преди 8 години

До МаяФакта го знаем ! Няма нужда от коментар.Колкото до притесненията на банковите служители и клиентите- това си е техен личен проблем.Н е проблем на крадците.Или искаш да им раздадат по една носна кърпичка да си бършат сълзите и сополите ?:)))

40

Анонимен

преди 8 години

Ohrana Bulbank-380 leva bruto...Хампарцумян: Гледаш два филма и си обучен да обереш банка......ne boite se bratia, az im prevedoh subtitrite...:))..

39

Анонимен

преди 8 години

Арменеца го назначили за говорител на собствениците от италианската централа и вие го мислите за финансов корифей.Той единствено повтаря със сериозен вид едни и същи мантри и следва парадигми.ДАНО само не го направят финансов министър следващия път.,че тогава Чобанов и оня кльощавия касиер ще ни се видят като ХАРИ ПОТЪР.

38

Анонимен

преди 8 години

...vse si misli, ce Ran i drugia ednook pirat ot bratska Amerika sa im musnali v rucete niakolko piratski VHS kaseti s Arzentinska mecta -amerikanski blok-bustur or 1991 godina na izprovodiak...

37

Анонимен

преди 8 години

Чуждите банки имат 80% пазарен дял.Съответно голяма част от печалбата им отива в банката майка в чужбина.Това важи за всички чужди фирми у нас.ДОКАТО СМЕ извън еврозоната лихвите по кредитите ще са 11-12% и при кредитните карти ще е същото 20%.Нямат сметка от това да сме в ЕЗ.Защото това ще им смъкне далаверата 4 пъти.Не казвам печалба а ДАЛАВЕРА.

36

Dublin

преди 8 години

Хампарцумян: Гледаш два филма и си обучен да обереш банка..tozi prestupnik po-dobre da kaze kakvi filmi sa gledali s Dragalevskia kradec pri kriminalnata razprodazba na durzavata...

35

партиен член

преди 8 години

Голям праз.Взели са аванса на Левон Хихипотам.

34

Анонимен

преди 8 години

Колко семейства обаче имат такъв доход месечно?Сигурно съм пропуснал нещо,много ми останаха.Да не говорим ,ако си под наем.ЩЕ ти останат колкото да си купиш въже и да се обесиш.

33

до 36 b

преди 8 години

Да кажем, че едно средно българско 3 членно семейство има ок.1600 лв. след данъците -какво следва: 120 лева за транспорт ,300 за консумативи по жилището,50лв.за телефони.30 за кабелна,джобни на тримата по 5лева на работен ден =330,за храна 400,Остават 370лв месечно за дрехи на тримата,културни развлечения,лекарства,почивка на море.данъци на жилище и кола евентуално.спестяване!!!!!!!!!

32

Ахмет Доган

преди 8 години

На вниманието на обирджиите - Посетете и Пощенска банка. Пълни са с пари , които хората внасят по кредитете си и които банката е увеличила както с едностранно увеличение на лихви, така и с подлъгване да си вземат евров кредит но да е вписан като кредит във шв. франкове. Та, не ги жалете, посетете.

31

АБВ

преди 8 години

До НЯКОЙ 19Естествено, че нищо не е направил. Нали не мислиш, че онази жена сама е решила да казва на клиента с кои фирми да работи? Това е политика на банката и отговорност носи този, който я ръководи. По интересно е обаче какво прави прокуратурата по този въпрос. Дали прокурора на когото е възложен случая не мисли, че това е съвет а не изнудване? Хаващам бас, че той е склонен да приеме, че е съвет. Има безлихвени заеми, нисколихвени заеми, безлихвени кредитни карти.

30

muhauaha

преди 8 години

Банките имат да ни съ праят ми да даат

29

ха..ха

преди 8 години

Левон Хампарцумян остана без аванс

28

b

преди 8 години

Като чета коментарите разбирам за пореден път каква нация от *** сме...Едните *** инсценировка викат... Банката да не е умряла за 40 хиляди евро бе мишки и то на цената на негативен имидж...Другия *** щял да затвори всички банки... Все едно някой до врата ви е опрял нож да теглите кредити... Запомнете бе, балъци, кредита е услуга за хора, които могат да си я позволят, не е ваше изконно право. Ходете си взимайте кредити на 30% от фирмите за бързи кредити и бъдете доволни.

27

Анонимен

преди 8 години

Пак бива на тоз късия ден.

26

Бургас

преди 8 години

Забележете-Банката днес работи.Как ще изтърват някоя и друга продажба-я кредитна карта,я кредитче.А как работят тези служители-направо не ми се мисли.След този стрес много лесно могат да направят грешка и най-вече касиерката.Ако обърка,не вярвам Господина директор да и възстанови загубата,а тя ще си плати като поп.

25

Анонимен

преди 8 години

Не може само някои хора да ядат,всички хора сме равни на тази земя!

24

Анонимен

преди 8 години

ПО ЕЛЕМЕНТАРНА И *** ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА ОТ ТОЗИ "ОБИР" НАСКОРО МАЙ НЕ Е ИМАЛО!ТАЗИ БАНКА КАМЕРИ НЯМА ЛИ БЕ??ТО И ВЪВ ВСЕКИ *** ВЕЧЕ ИМА КАМЕРИ!ЕГА СИ ТЕАТЪРА..

23

Мая

преди 8 години

От коментарите не пролича някой от пишещите да е запознат с факта, че парите в Банката са застраховани. Притеснението е за служителите и клиентите, освен преживения шок, мисля, че са били в опасност. Добре е, че са извадили късмет!