12

Dam..

преди 9 години

Хора, линка даден по долу от Swiftie* Не се копирва хубаво, но има решение, просто изтрийте излишното след адреса даден по долу! :) ;)

11

Swiftie*

преди 9 години

До Swiftie*Премиера на Новата и песен + Субтитри писани от мен и клип (Добро качество!)vbox7/play:b240aa1b2d

10

Swiftie*

преди 9 години

Да! Красива е няма спор, и много талантлива! :)Супер сладка е не мога да и се нагледам, а песните и клиповете и са УНИКАКЛНИ! :) Особено новия и албум, всички песни те грабват от първото гледане! :) :P <3

9

оло

преди 9 години

и най-красивата жена е омръзнала на някого , но това не я прави по-малко красива за останалите....

8

льольольо

преди 9 години

супер еднообразна, омръзнала до втръсване физиономия. и прекалено много грим, без който вероятно ще е още по-обикновена.иначе - млада девойка, какво да и е лошото?

7

Анонимен

преди 9 години

Въпрос на вкус обаче момичето го пере яко шайбата.Е не е изперкала напълно като останалите, дано да не почне с дрогата и алкохола.Иначе за майтапа напишете в гугъл "taylor swift naked"за да видите какви снимки монтажи са &#1117; направили изперкалите американци.

6

Анонимен

преди 9 години

Тия на какви хапчета са бе ? хахах тоя хамстер анорексик - секси ?? о , не ! хахахахахахахаах интересен избор то освен да грачи и ад се крачи друго няма,а пък секси ,това е абсурд,къде къде по сексапилни и красивиизвестни жени има.

5

men

преди 9 години

този скочубър ако е секси аз съм трамвай. във всеки европейски град като се разходи човек по централните улици веднага ще намери поне 3 по хубави и по скеси, млади момичета както и зрели жени. този асексуален *** да си го ползват импотентните еврейски чичета от юнивърсал. иначе талант за пэне може и да има, не съм и чувал песните освен тази най известната.

4

Хъммм

преди 9 години

сладурана е , но някой килце отгоре ще и отива , друг е въпросът че я пере шайбата .

3

Анонимен

преди 9 години

Много е хилава милата. Иначе има интересно лице определено.

2

дедо Ви пич

преди 9 години

Пичове, ако не ви рипа от Тейлърчиту сигурно ви рипа от Кончита...

1

Агент Дейл Купър

преди 9 години

Дам, Тейлърчето си е хубавка, спор няма