11

Анонимен

преди 8 години

Индианскя му работа!

10

муспи

преди 8 години

При разследването на случая се установило че пътуват за България, но много сложно. Най напред трябвало да се доберат до Средиземно море, и там като бежанци от Чад и Сирия да се предадат на турците. След това цял свят го знае пътя - турските власти ги закарват с автобуси със сандвичи до българските разпределителни центрове. Започва дълго отлежаване и угояване, защото дружелюбните българи им казват че са повикани за да спасят популацията, и болшинството се отказва да ходи до Германия, - бачкане!

9

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа, ама...

8

Анонимен

преди 8 години

И тези диваци идват на тумби към нас всеки ден, докато толерантните европейци ги настаняват без проблем. Това е все едно да пускате в къщата си всеки почукал на вратата клошар-ами няма да е дълго, преди да ви заколят и да ви вземат къщата. Същото я чака и Европа, благодарение на великия европейски принцип на разградения двор.

7

Анонимен

преди 8 години

обединявайте си и се въоръжавайте..*** от югоизтока нахлуват в Европа!

6

Берлин

преди 8 години

Откъде го измислихте това Мианма?!

5

Анонимен

преди 8 години

Напълно нормално е Тайланд да не иска прииждащи мюсюлмани. Имат си достатъчно и им създават предостатъчно проблеми. Само за миналата седмица - над 30 бомби взривени в Южен Тайланд.

4

до 123

преди 8 години

Да, а цивилизованите тукашни земи бъкат цивилизация и справедливост и всички са весели и проспериращи... Върхът са ей такива индивиди като теб, които през живота си два камъка, един върху друг, не са съградили, но иначе раздават присъди кой имал право да се ражда и кой не!? Явно себеподобните ти толкова сте се извисили, че чак сте достигнали нивото на Божества?

3

333

преди 8 години

Защо заемат място с тая статия??? Нито е в Европа, нито е в България, нито са християни, нито допринасят с нещо за нашето общество. Новини от животинското царство!

2

АЗ

преди 8 години

ЕХЕЕ..КОЛКО ЕЛЕКТОРАТ ИЗПУСНАХА ПОЛИТИЦИТЕ...СРАМОТА..МИСЛЕТЕ БРЕ..МОЖЕШЕ ДА ГИ ПРЕБЕРЕТЕ ТУК...ЩЕ ГИ ХРАНИМ И ПОИМ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ..

1

123

преди 8 години

Тая *** изобщо там не е трябвало да се ражда. По онези земи нито има морални условия за живот от цивилизовани човешки същества. Богатите страни са виновни за смъртта сега на тези хора, защото със своите помощи, програми и подаяния, стимулират раждането на хора без бъдеще в земи без бъдеше в съвремия сват.