213

Кочо

преди 8 години

Не плачи Боко, Орешарски е виновен ако не Станишката ...

212

Анонимен

преди 8 години

Друга дейност няма , освен футбола !

211

До № 260

преди 8 години

До Дудата от ЛомНе срами тихиях бял Дунав, ***! Там хората са по-интелигентни - по-близо са до Београда, до Братислава, до Бечу! Г-н Премиерът ни няма ли автомобил, ама зор - да види пак владението си отгоре! И как няма да вилнее Домусчиев (Свинаров), след като му идват на крака величията!

210

луд от лудогорието

преди 8 години

Патувай си бат Боби,махни ги тези кухи ***"журналистите"!!!

209

ИВАН

преди 8 години

ПРАВ Е ПРЕМИЕРА !!! ЖУРНАЛИСТИТЕ НАПРАВИХА ОТ МУХАТА СЛОН !!! ПОЯСНЯВАМ : ОРЕШАРСКИ ПОХАРЧИ НЕЗНАЙНО ЗА КАКВО 11млрд. лева , А ТОВА ,ЧЕ ПРЕМИЕРА Борисов ИЗПОЛЗВА ХЕЛИКОПТЕР ОТ АВИООТРЯД 28 ГО РАЗДУХАХА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И ПРОДУЛЖАВАТ ДА ГО РАЗТЯГАТ КАТО ЛОКУМ !!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ ДРУГАРИ ЖУРНАЛИСТИ СПРЕТЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ (от опозицията в НС ) !!!

208

Одитор

преди 8 години

БатЕБойко кат на ХабитУриенски бал... кой с каква кола ще иде, за да се покаже пред гаджето. Нашто момче вдигнАло направо вЕртолета. А и за какво се обижда? Може да се обиди, ако му каже гаджето, че му е малка наличността горе и долу... Примерно.Обаче: да се обиди, че явно е изхарчил народна пара за лично удоволствие...Много е неразумно да показва, че е сърдит, неразбран, че му търсят сметка... Кой сме ние?

207

Анонимен

преди 8 години

До Mani maniТи ако откраднеш 3000 лв. ще те пъхнат в зандана, ама премиерът ти се чувства обиден щот някой му потърсил сметка....Неам думи!Премиерът трябва да е за пример - не да краде на дребно. Днес 3000лв. утре 30000000000000...........

206

Краде и се обижда

преди 8 години

Един пенсионер ще живее 2 години с откраднатите от Мухобойко пари. Ето къде ни отиват парите..... Крадат ги от министерството! Премиерът трябва да е за пример, не като тоя умствено изостанал клоун......

205

Миро

преди 8 години

Браво бате Бойко! Щом *** *** като заклани прасета по коментарите, значи много добре си вършиш работата! Да даде Бог още поне 3-4 мандата като премиер да изкараш! За да я пребъде България!

204

ББ

преди 8 години

От прехода до днес Бойко Борисов е най умния добрия и заслужилия държавен глава на България. Завиждането е разрешено.

203

Анонимен

преди 8 години

Бойко има чувството че управлява резерват с индианци

202

DEVIL-JIN

преди 8 години

Какво ти е виновен пак Орешарски бе главоч,ти си летял до Разград със моите пари и на другите Българи,отговаряй за себе си клоун,като някой третокласник хванат да преписва и му пишат служебна двойка,а той и другарчето ми преписва само че него не са го хванали,пълен ***.

201

orm

преди 8 години

До Анониментрудно ще те разберат слепите хора, друже...

200

Анонимен

преди 8 години

Еми, сори, ама за умните и красивите 2-3 бона не са проблем, проблем са за руснаци, и изпандали българи русофили! :)3 мандата поред глей ко стааа, магистрали, стадиони, метра, зали, градинки...Че и се вижда, *** си пишете де, нали някой рубла да пада. Пак в Бг икономиката влиза :)

199

Анонимен

преди 8 години

Тиквата е срам за България.

198

Анонимен

преди 8 години

Орешарски е виновен ако не беше оставил 9 млрд резерв ,нямаше да има 2000лв за хеликоптер

197

Анонимен

преди 8 години

До АНОНИМНА ПЕНСИОНЕРКАkakvi kartofi be, toy pak izluga, koga milicioner /ba6ta mu/ e polu4aval malka zaplata?

196

Горо

преди 8 години

Ама как ще искат сметка на фюрера за някакви 2000 лева? Че това пари ли са - един сантиметър асфалт не можеш плати с това!

195

АК-47

преди 8 години

"Правят ми сметка за едни 2000 лева..." Лелеее, кои сме ние, че да търсим сметка на този "велик държавник". Този човек не се ли вижда отстрани, че бие по безумни изказвания и севернокорейския лидер. Алооо, хората *** и се самоубиват ежедневно от мизерия и липса на работа, а този тежи вече 200 кг. И хич да не разправя, че пълнее от стрес, не знам защо в Освиенцим и по време на блокадата в Ленинград не е имало угоени хора... И защо премиер ще ходи да открива стадион на частен футболен клуб?

194

а ва бочка

преди 8 години

пакл ли ва, пак за някакви пикливи дветри иляди. ти държавата затри те тъпаните за един полет са хванали, конграчулейшън.