21

до 26

преди 8 години

Имаш предвид Герб нали ?! Защото тези са точно от герб.

20

Анонимен

преди 8 години

Komunisticheskite kmetove triabva da si otivat zaedno s vsichki obshtinari sviknali da marzeluvat i reketirat naselenieto s burokracia. Pri komunisticheski obshtinar ne se otiva bez podkup. Iskash si pravoto po mzakon ? Za da ne te razvartat dai im podkup i shte poluchish pravata si. Tova sa obshtinarite koito stoiat po 1 v staia. Kmetove,zamestnici, glavni arhitekti, ingeneri, otgovornici za obshtestveni porachki. Korumpirani sa vsichki do edin.Da napuskat predi da badat izhvarleni

19

Анонимен

преди 8 години

Прикрити комсоциалисти от най-лошия тип са и кмета и сбирщината от общината.Така ли ви наредиха от Позитано.Кой знае какви още сте ги свършили през годините.Сигурно по времето на Станишев всички строежи сте били само на книга и сте прибирали парите.

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКомунистите узакониха мафията и това се нарича ПСЕВДОдемокрация по ОЛИГАРХИЧЕН, североизточен образец.

17

Анонимен

преди 8 години

Незнам на кои викате комунисти, но добре че бай Тошо който се опитваше да строи нещо като комунизъм, не е жив да види какво се е случило с БГ.Страшен Срам, простотия, мизерия, безработица, убиййства, катастрофи, наводнения, луди, самоубийства, съсипана икономика, земеделие,енергетика и промишленост.

16

Анонимен

преди 8 години

комунистите узакониха мафията и това се нарича демокрация

15

Анонимен

преди 8 години

Е много ясно, нали без кмета няма да са в общинския съвет и те. Супер нагласена работа! Мазни, нагли и преяли! Долу! И проверка от НАП на всички и роднините им за 5 години назад! Ай, честито, кмете! Мошеници дребни, колко милиона окрадохте??? Не се наядохте...

14

Анонимен

преди 8 години

Тук не става въпрос за напускане на партия, а за разпореждане на кмета да го последват.Ако някой се осмели да се колебае даже, бива изгонван от работа заедно със всичките му роднини.Изобщо в Ботевград никой не си го иска, с изключение на *** му, с които краде и няколко страхливи учителки, т. нар.общински съветници. Иначе е несъпоставим с никой друг кмет.Не знам да има другаде кмет, който да не зачита решения на съда и други институции.А в кражбите е най изкусен.

13

Анонимен

преди 8 години

хаха, крадците - солидарни с крадеца. хаха.

12

Men

преди 8 години

Тоя съсипа града, направи в центъра една баня(фонтан) и нацвъка лампи през 50см, в целия град няма толкова колкото на това площадче. А града тъне в мизерия, навсякъде е пълно с хора с физиономии на престъпници или олиго*рени. Ботерград е град е един замиращ град.

11

dd

преди 8 години

ГЕРБ си чисти къщичката и нищо чудно че така става. Този и сина му смениха триста партии. Какво очаквате. целия Ботевград е настръхнал срещу него защото след Дупница това е вторият феодален град, който се управлява с железен тоталитаризъм, и незачитане на никакви закони. Законът това съм АЗ(ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ).

10

Анонимен

преди 8 години

А според мен наказанието за крадци на държавни пари е едно - САТЪР, а не както до сега, крал, мамил, и накрая за наказание го изгонили от партията

9

до 2

преди 8 години

Като гледам раздаваните плюсове и минуси, нещото им, за което говориш, е толкова примитивно, че няма как да се нарече 'мислене'!

8

Анонимен

преди 8 години

искат си МАБ-а, "капото", остават сираци брей!

7

Анонимен

преди 8 години

Комунистите изплуваха ...

6

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да си искат кмета. Нали той им урежда далаверките,а те узаконяват неговите. А с новият кмет идват нови далавераджии и старите почват да вият на умряло. Ужас.

5

до 5

преди 8 години

До Анонименсериозно ,аз съм от Казанлък -няма крадене -виж лесно е да се пише в нета :)ps пиши как се кардеше при кметовете от БСП /на едниняи дори хванах сина му в Испания за убийство ,ама това дай да не го пишем нали....

4

Анонимен

преди 8 години

Зад Мамин Ваньо (засега) всичко е спокойно....

3

Анонимен

преди 8 години

I V KAZANLAK KMETIZATA E OT GERB,GOLQMO KRADENE PADNA ,I NIKOI NISTO

2

Таралеж

преди 8 години

Господи,каква невероятна партийна драма !