75

Анонимен

преди 8 години

Този ако беше президент в Африка, досега избирателите му да са го изяли.

74

Анонимен

преди 8 години

Да сложим *** в музея! Не, та кой ще влезе тогава? *** прецедента трябва да го сложим в клетка и показваме по цял свят.

73

Анонимен

преди 8 години

комунизма по обективен начин в музея - логично, възстановяваме Белене и Плевнята троши чакъл там. Преди това национализация, конфискация и върхушката в конски вагон, голям като фургон - от София за Лом..

72

АК47

преди 8 години

До 75А не Ви ли ли е идвала поне веднъж мисълта ,че народа на колониална държава не избира управниците си ,а му ги назначават от метрополията респ.САЩ и по тази причина депутатите от Атака са избрани ,а тези от останалите партии -назначени.Това важи и за,,избора,, на президент, т.е. жалката плагиатстваща марионетка ,коятото е в момента.

71

Шаран -БГ

преди 8 години

Яаа... битият бит, ...ама втората част /както каза Г.Ганев/ не винаги е толкова весела. А те, милите ни политици, продължават да се подхилват на народното страдание! Че сме намалявали с по 220 човека на ден много важно Те нали вземат по толкова /горедолу/ лева на ден!?

70

големият проблем

преди 8 години

Още ли не сте разбрали? Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

69

болшевики

преди 8 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито Сидеров, нито Доган са били членове на БКП!

68

Анонимен

преди 8 години

Роска, вече сигурно за стотен път четеш една и съща реч, време е да се усетиш, че си зациклил на едно място като стара грамофонна плоча. Tи си първият политически *** на България.

67

Анонимен

преди 8 години

Няма да сложим прехода в музея,преди да ви се потърси сметка за тия 25години!Примери в историята,включително и нашата колкото щеш.

66

Румбо

преди 8 години

До Примера на РумънияВ голяма заблуда си пич!В Румъния може и да застреляха баш комуниста като куче,ама другите са си на линия.Това,което стана в Румъния беше същото като у нас-вътрешнопартиен преврат представен за революция.Е,там имаше и малко пукотевица.

65

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо79 Плевела не става за музея,а само за бунището на историята....

64

кп

преди 8 години

Трябваше Бойко да предложи магаре за президент, нямаше да наговори толкова глупости и щеше да гледа по-умно.

63

монк

преди 8 години

една друга историческа истина също не трябва да се замазва. По смешен и нелеп президент България не е имала досега. Човек без характер, без собствено м нение и вечно четящ от някакво листче, съчиненото му от някой друг...Изобщо щеше да е смешно ако не беше толкова тъжно. Та това също трябва да влезе в учебниците по история и за него също би било добре да се открие изложба. за рязането на лентата може да поканят Юлияна Плевнелиева

62

Примера на Румъния

преди 8 години

Румънците хубаво направиха: теглиха по един куршум на комунистите.В България боеприпаси ли няма?

61

SD

преди 8 години

Леле , окрадахте държавата и хоп в музей . Значи история ?Скоро , ще ядете дедовия !

60

А

преди 8 години

Аз бих казал : Да сложим прехода на масата на прокуратурата. И всички управляващи да поемат отговорност за състоянието на държавата !!!

59

вий спомняте ли си г

преди 8 години

Много се е разпъргавила тези дни пастирката,само не се сеща,че в този живот имаше битността на комсомолски секретар

58

морски

преди 8 години

Да сложим продажното ни президентче в историята.И да си спомняме за него като човека, който продаде националните интереси на България!

57

psihoterapevt-liubit

преди 8 години

Да сложим прехода в музея...ama niama li da se nameri niakoi da i go slozi na prezidentkata..., da se uspokoi malkicko...

56

ш

преди 8 години

Държавника се ражда.Той не чака да бъде похвален или агенции да работят за него и да му лъскат имиджа.Сърцето и душата на държавника е изцяло отдадено в политиката на държавата в нейното устройство и мечтата му е да види успяваща развита нация а не престъпници които се чудят как да те излъжат и как да живуркат на чужд гръб.В момента никой няма тези качества.!В България всички държавници са бивали унищожавани и то от хора като Плевналиев ,Борисов и компания.Историята го потвърждава и в наши дни