27

В.С.

преди 9 години

Опит на американците да нагорещят още повече положението на Балканите.

26

Анонимен

преди 9 години

Уволнете консула.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - управителя на компанията драгомир павлова , мъж и ли жена е това име ,уточнетеми щом е такова името трябва да е травестит.

24

тими77

преди 9 години

далие словак или чех май нйкои не знае това как се разбра че е точно като още се раследва

23

Луд с Мотика

преди 9 години

Преди да пишете, драги ми псевдожурналисти, научете как стоят нещата. Издирват чех, качил се от прага и слязъл в Будапеща. Кви ги пишете - качил се в Братислава и слязъл в Бърно. Как така се е качил, преди автобуса да е минал от там и е слязъл след като автобуса е бил там 3 часа по рано???? Все едно да тръгнеш от София за варна и да се качиш от Велико Търново и да слезеш на Правец, да речем.... нали пътуваш към Варне от София. Много сте зле, честно :D :D :D Всеки в тоя сайт чул недочул - пише

22

партиен член

преди 9 години

До -6.Ти *** такъв пътувал ли си с автобус?Преди да казваш какво да си клати шофьора се запознай с правилата за пътуване.Шофьора няма право да проверява съдържанието на багажа нито документите ти.Закона не го позволява.Ако на такива като теб им поиска паспорт даже да покажат започват скандали защо, *** как аз несъм такъв и такъв.Слага се единствено стикер на багажа.

21

бг

преди 9 години

Слава на Бога,че всичко е приключило добре и че се е разбрало за бомбата преди да се взрив!-това си е чудо

20

оцеляваща българка

преди 9 години

Поставянето на багаж в багажното на автобус също е чекиране и става с билет ,лична карта и номер.Това е задължение на шофо!рите,т.е.те са отговорни за нашата безопасност и имиджа на фирмата им.Колкото до българските дипломатически предсавителства се приобщавам към изказаното становище,като прибавя,че освен да спестят повече и да използват колкото могат(български фирми да им спонсорират официалните мероприятия(за тях от БГ им пращат пари),а те после искат от фирмите фактура и си присвояват парит

19

Bb

преди 9 години

Vanschno e Palno s nekadarni uj diplomatki To samo van6nia Minister sa nischto ne stava besobrasie sedat Po posolstvata konsulstvata pijat Pluskat Tel ne digat i vsimat visoki saplati bes esizi bes kompetenzii stojan ganev sasipa diplomaziata Kakto nadejda mihsilova i dr sled neja no gerb gi isbira i praschta v 4ujbina Palno e s 4engeta Pianizi no ne i diplomati djoteva nekadarnizi saschto Majat i 4ampoev 4enge vs edi sa

18

Анонимен

преди 9 години

управителя на компанията драгомир павлова , мъж и ли жена е това име ,уточнете

17

Анонимен

преди 9 години

сега чакаме цру и мосат да ни кажат кои са виновните. мога да отгатна от 3 пъти. а вие?!

16

Анонимен

преди 9 години

Как така автобуса е пътувал Прага - София, въпросният пътник се е качил в Братислава и е слязъл в Бърно?!? В тази посока Бърно е преди Братислава... Нещо не ми се струва достоверна тази информация.

15

Анонимен

преди 9 години

на същата фирма и друг автобус е пален скоро... по телевизора някакви експерти вече заклеймиха идил. до кога разни *** ще ни облъчват?!

14

vesko02

преди 9 години

Готина заплата и нулева отговорност,все ще се намери някой консул да се възползва

13

Анонимен

преди 9 години

"От консулството на България не е имало съдействие, казаха още пътниците." - няма и да има. Доста съм пътувал, молете се да не ви се налага помощ от наше посолство!!!

12

sdasda

преди 9 години

Слязал е в Будапеща, но за целите на БГ журналистиката, Бърно и Будапеща са едно и също

11

Анонимен

преди 9 години

Супер аматьорска работа, явно целта наистина е сплашване или разчистване на бизнес сметки... някой сложил туба с бензин и стърчащи кабели в сак. Да го намерят и да му заврат тубата и кабелите отз.д!

10

Патил

преди 9 години

Да получиш помощ от наше посолство или консулство в чужбина е все едно да получиш от умрял писмо.

9

Ридактур

преди 9 години

До объркана ГеографияПрав си, и аз се зачудих как така се е качил в Братислава, пък слязъл в Бърно... и автобусът е пътувал за България. Ама тук нивото на "журналистиката" е толкова добро колкото на третокласници.

8

объркана География

преди 9 години

Качил се в Братислава, слязъл в Бърно, значи автобусът се е движил в посока към Прага, а не към Унгария.КАК ТОГАВА УНГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ Е ОТКРИЛА БОМБАТА. Няма логика !