16

Анонимен

преди 9 години

Гърците показват че са много зле с връзката с централния си мозък. Гласуват масово за СИРИЗА, а сега масово изнасят парите си извън Гърция. Те затова нищо не става от строителството на социализЪма. От една страна всички много, ама много искат социализЪма, поне на думи, а от друга страна не искат да жертват и един цент за общото социалистическо благо и си крият парите.

15

българин

преди 9 години

Гърция като фалира ще я купим заедно с всичките и острови за 1 евро. Ще се печем на плажа и ще си пием узо, а гърчолята ще берат портокали и маслини.

14

Българин от Германия

преди 9 години

Колата не е инвестиция, една инвестиция трябва да носи доходи, а един нов лек автомобил колкото е по-луксозен, толкова по-бързо цената му пада, още след първата година с 25%, след третата струва вече наполовина. Е, друго е ако за удоволствие някой си купи луксозна кола, но повтарям, колата НЕ Е ИНВЕСТИЦИЯ. Но гърците наистина ИНВЕСТИРАТ в ИМОТИ в Германия, особено в Берлин.

13

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че и германците са будали. Хвърлят милиарди за тия тарикати, а те си купуват прескъпи автомобили. Нали са приятели с ***, да си купуват танкове.

12

Анонимен

преди 9 години

Будали са гърците... Защо не купуват прекрасните Лада, а се прецакват с луксозни немски вагени?А, да, той и путин харесвал немските возила, затова и гърците купували от тях, за да не се минат с руски таратайки еднодневки ;)

11

ПЕЗЕВЕНК

преди 9 години

Аз инвестирам в млади турски уруспета с *** тескерета.

10

БГ

преди 9 години

До ГРЪКНие ако сме мързеливо племе, тогава не знам гърците какво са!

9

pedro

преди 9 години

До Анонимен 12Никой не мисли, че е "инвестиция", просто хората са решили да си купят нещо поне да не им изгорят парите при хиперинфлацията. Дядо ми през 90-те си продаде стария си изгнил москвич в левовата равностойност на около $500. Промит от комунизма не купи долари, защото били прогнила американска валута и след няколко месеца тези пари станаха под 1 лв.

8

Алекс

преди 9 години

До ГРЪКЕ ако сме клошарите на Европа, ко праиш в България бе маляк? Домогваш се до клошарски клуб или нещо?

7

ГРЪК

преди 9 години

А вие колко изтеглихте мързеливо племе? ААААА сори вие нямате вие сте клошарите на ЕС ами платихте ли си тока или ще се палите?

6

Сандо

преди 9 години

много просто Уотсън:имат - изнасят !

5

minava

преди 9 години

Ima edna pogovorka.bebe koeto ne place,ne mu davat da suche.ta i gartzite mnogo dobre se spravyat

4

Анонимен

преди 9 години

Така се прави - богат народ, бедна държава. А не кат наште *** обраха мит'ряла после обраха и банките!

3

моля

преди 9 години

И каква точно е най отговорноста на Германците.Половината от 300 000 000 000 заем за гърция идва дерктно от Гермнаия.и Дерктно Германия им опрости 35 000 000 000 по миналата година, да не говорим че стотици хиляди Гърци работят в Германия и изпращаъ свежа валута в страната си.Германците нямат никаква вина.Ако аз изтегля заем от гръцка банка а те са много в бг 30 процента и не си го връщам тогава Гърците ли ще са ми виновни.А за това че копуват немски автомобили няма лошо,това е най доброто.

2

Анонимен

преди 9 години

Тия вярно се чудят какво да правят парите си.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Абе тези...елини по пари...ходят.Все реват че нямат,а пазаруват като за...последно.