49

anonimen

преди 8 години

ako go izgonim ot Bakgaria,tozi mafiot,shte e nai-dobre.vinagi v tristrankite e toi,i vse zashtitavaiki rabotodatelite,v ushtarb na rabotnicite.triabva da iziskvame da bade 4-tiristranka,da ima predstavitel na rabotnicite,inak shte sme vse bita karta

48

Анонимен

преди 8 години

Няма безгрешни хора има злобни .Човека се извини . Признат грях половин грях. Умните хора прощават и забравят. Помнете само доброто и успех.

47

Анонимен

преди 8 години

Нарекъл го "***", а журналистът отвърнал: "олигарх". И двамата са прави.

46

Анонимен

преди 8 години

КТБ олигархът залезе, но се появяват други олигарси да ги заместят. Така е в Америка и колониите им.

45

Анонимен

преди 8 години

Предприятията му в чужбина, а футболният отбор - в България.

44

честити ви олигарси

преди 8 години

До Анонимен47В НОВА ТВ,Домусчиев не е директор,просто е собственик.Мажоритарен собственик на "Диема груп",която е собственик на НОВА ТВ и БУЛСАТКОМ,а отзад седи тъпата мутра ТиквунАко не ти е ясно,защо фърка с "кугар"до Делиормана,а и доста други подаръци му направи,например отдаването на концесия(без пари)на по-голяма част от родните пристанища(другите са на Цветелина Бориславова)

43

Иван

преди 8 години

Журналистите в България са в 90% платени, както има и една древна женска професия. Те са си точно такива, но когато им се каже направо се засягат и вдигат вой до небесата. Не съм фен на Домусчиев, но този негативизъм в България е доста в повече. Изпуснал си е нервите и това не му прави чест, но този журналист си е ол*гофрен, така че може и да е правилно да го диагностицираш, че да вземе да се прегледа

42

Анонимен

преди 8 години

абе до кога тия *** журналисти ще промиват мозъците на хората нищо не могат да работят една стотинка не могат да спечелятядат парите на данъкоплатците и само глупости плещятна всичкото отгоре искат и уважениеправ е човека казал е истината сомусчиев целувам ти ръка за истинатаборците за истина /жерналята/ много се страхуват от нея

41

СТОЯН

преди 8 години

браво на бнр---стойностни журналисти

40

cc

преди 8 години

в интерес на истината журналиста си го търсеше. Този въпрос който зададе е наистина олигофренски.В България на всеки който направи нещо, започват да му завиждат и да плюят по негоАко го нямаше Домусчиев, БФС отдавна да беше ударило кепенците . С изключение на 3-4 отбора -другите всички са взели -дали .Футбол в РБ отдавна НЯМА .

39

Doko

преди 8 години

Каква е тая злоба, след победа над стойностен отбор и последвала титла, не стана ясно. Кирил определено не е голям. Преди малко гледах и изцепките на Хубчев, към публиката на Берое!!! Няма такава простотия. И после ми се извиняват, било емоция,...след радостен факт победа, при загуба какво трябва да очакваме,...?!

38

Анонимен

преди 8 години

До до 42ми щото по света не му търпят нервите никъде, та само тука. така де.-----------Безспорно тоя път си е изтървал нервите. Няма смисъл да говори така пред журналисти и той го знае. После се е извинил м/у другото, публично.

37

Анонимен

преди 8 години

Големият бизнесмен с големите претенции, то не е контене, балове, разни чупки, стойки и накрая една груба селска проява и истината лъзва по гол за-ик!!!А *** с приближените тиквета, какво само го посещават и придружават тоя - май за него работят, а не за хората, както не веднъж дебело е подчертавала банкянската магнолия!!!

36

до 42

преди 8 години

ми щото по света не му търпят нервите никъде, та само тука. така де.

35

Анонимен

преди 8 години

браво на Дозуза,че навря у *** *** дЖурналистчето от еврейската бТВ,защото тази телевизия ,заедно с останалите ефирни телевизия изпълняват поръчката на управляващия у нас юдео-масонски елит да манипулират и българския народ

34

Анонимен

преди 8 години

И този го удари Слънчевата болест. Правеше се на възпитан и културен но си е Селски бег отвсякъде.--------------------Този "селски бек" моето момче има бизнес по целия свят.Изглежда наистина няма по-хубаво място от България, щом има нерви да се занимава с трошляци непрекъснато.

33

кпд

преди 8 години

Домусчиев направи богатство, покрай него и футболен клуб! Доби самочувствие и стана безпардонен! Особенно ако си го жегнал лично или видно си по слаб.Плитки са му задръжките. Обижда, нагрубява, преследва и не плаща............

32

Анонимен

преди 8 години

И най-големия критикар Венци Стефанов не си е позволявал никога да се държи така. Само един единствен път каза на Сашо Диков, че има много добри лекари специалисти. Но това беше много фино, и Диков сам го пускаше това по неговата телевизия многократно. И не се обиди.

31

до 34

преди 8 години

Е какво да питам, то нивото се вижда. "Странно" е меко казано, че му се кланяха там и президент на футболен съюз и премиер на Републиката.

30

vesko02

преди 8 години

Олигарси срещу ***,всъщност олигарсите са *** с късмет