10

Berkut

преди 8 години

До ПолчоАко беше прочел статията внимателно щеше да разбереш, че Digital Nottich и Taffo видиш ли имат нещо общо ;)

9

Полчо

преди 8 години

Не става, колкото и да е патриотична. Слаб текст и рима, а инструменталът е кавър на Digital Nottich - Горест. По - добре чуйте нещо наистина смислено - Атила - Духа на земите ни.

8

Анонимен

преди 8 години

До PTRА ако не беше направил тази песен нямаше да ти се издигне в очите...страхотна логика.Много лесно се поддавате, нямате характер.

7

PTR

преди 8 години

До Пенчо...Какъвто ще да е ...По-българин от повечето българи излез. М/у другото и Аз не го харесвах,но ми се издигна в очите с тази песен. БРАВО!

6

Tina

преди 8 години

Браво! Поздравления!Чудесна песен и клип!"великите българи" само мърморят, обиждат и напускат България, а момчето от Махалата я възпява и я нарича "моята страна"...Сега разбирате ли защо бъдещето на България няма да е на "българите", а на други, о, видиотени и неразумни, юроди...

5

SS

преди 8 години

Хубаво ади напрайл патриотична песен ами на тениската му какъв е този *** не ми прилича на Българин, вие как мислите???

4

пешо

преди 8 години

браво гениален текст, направо се чувствам залят и удавен в български дух... килата няма ли да пусне само инструментал версия, по добре да не се чува мрънкането му.

3

Пенчо

преди 8 години

Докъде стигнахме, *** да прави патриотични песни...

2

Анонимен

преди 8 години

Посредствено е, както и останалите му бози, ама поне има красиви кадри на клипа

1

Garibaldi

преди 8 години

Национализмът е тежка болест която бива изкоренена от всяка държава, за да се постигне колкото се може по-скоро един идеален свят в който няма граници и разделения между човешкия род.