55

Анонимен

преди 9 години

113 - явно не си добре - в газа както и в Донецк терористе се крият между цивилните - изстрелват ракети мини и тн от дворовете на болници училища и жилищни сгради и по тази причина загиват и невинни хора - а тези *** от игил - те вообще не са хора - както и повечето от твоята газа

54

Анонимен

преди 9 години

Защо сега не се подеме кампания "Аз съм Рамади" както преди няколко месеца за французите?

53

l

преди 9 години

Платени наемници зверове за ционоуахабистки интереси.Кога имаше наскоро друга цифра за избити ДЕЦА СЕМИТИ повече от 500....?А,да варварско терористичното бомбардиране на концлагер Газа от ционисткия режим,като всичките невинни обградени жертви включващи и жени и мъже СЕМИТИ са стотици повече.

52

ЧК

преди 9 години

Има ли изобщо някой заинтересован войната в Ирак да свърши? Май не! Доста компании и от Изток и от Запад печелят....Както се казва: за едни война,за други мать родна. Явно там има някакъв баланс между шиити,сунити и кюрди.....и никой не си дава особен труд за нищо,освен доставки на оръжие и обурудване. На север пък кюрдите заедно с нефтодобивните комп. си работят и всичко изглежда наред

51

Анонимен

преди 9 години

Разликата между Саддам и ИД е, че единият може да оцени, че съсипването на инфраструктурата на държавата е по-лошия вариант, от това да остане на власт. На ИД не им дреме, те са бандити, нямат държава, нямат имущество и воюват партизански, без униформи. Как ще ги различиш от масата цивилни? Не можеш. За това и борбата с тях ще трае дълго.

50

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Саддам и Кадафи бяха диктатори и добрия запад отиде да ги избомби.Сега при тези масови кланета стои и гледа.Без думи...

49

Шоп

преди 9 години

Нали се сещате, че ако Саддам и Асад бяха слушали Вашингтон и Брюксел, сега щяха да са си на власт и народът нямаше да страда. Те избраха да работят за Путин. Резултатите са налице - Ирак и Сирия в руини, Москва трупа пачки.

48

Стършел

преди 9 години

До сега нито веднъж не съм чул или прочел Местан & Cо да коментира избиването на толкова много хора от ИД, а вчера са правили митинги за възродителния процес?!....и още по голямата гавра е, че той самия е участвал в него.

47

Анонимен

преди 9 години

Страданието на сирийския народ,като че ли няма край.--------Това е в Ирак :)

46

Емил СТЕФАНОВ

преди 9 години

Слава на Сащ,НАТО и еврогейският съюз че свалиха злия диктатор Садам Хюсеин и създадоха в Ирак,Сирия и Йемен ислямската държава та да избиват народа като ***.Сега да му мислят сега на Балканите...

45

Анонимен

преди 9 години

Страданието на сирийския народ,като че ли няма край.

44

Анонимен

преди 9 години

Колкото е виновен исляма, толкова и християнството (което все повече е само рутуално, вярата липсва). Просто в природата трябва да има баланс: атеизма на запада срещу радилакизма на изтока. Разбирате ли - почти тоталната липса на вяра в "цивилизования свят" се компенсира с радилизация. Всичко зависи от нас, от всеки един от нас!

43

АЗ

преди 9 години

ДААА..ПОМИСЛЕТЕ КАН ТЕРВЕЛ КОЛКО Е БИЛ ПРАВ ЧЕ Е ИЗТРЕБИЛ ТЕЗИ ГАДОВЕ НА ВРЕМЕТО...А НИЕ СЕГА ГИ ПУСКАМЕ И ИМ ПЛАЩАМЕ ПРЕСТОЯ ЗА ДА НИ КОЛЯТ УТРЕ...СРАМ

42

Анонимен

преди 9 години

На пръв поглед най-доброто решение е вече светът да се раздели на Ислямистки и Неислямистки блок, но възможността първите да предизвикат ядрена война е 100 %.

41

Анонимен

преди 9 години

Представете си какво ще стане ако терористите имат оръжие.

40

Анонимен

преди 9 години

Горките хора, съсипаха им и държавата и народа.

39

h

преди 9 години

До Анонимен Ти явно изповядваш "миролюбивия ислям".Не е лошо да те няма

38

Анонимен

преди 9 години

А дали не е необходимо и в България да почнат да се случват такива неща ???

37

конверт

преди 9 години

Мирната и толерантна религия ислям.

36

Vkontakte

преди 9 години

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\------------------R___O___S___S___I___A-------------------///////////////////////////