53

Аз съм прост...

преди 8 години

До Аз пък не съм простАз да съм казал, че няма пътнически вариянт? Казах,че няма типов сертификат, за това в Европа може да служи само за селско стопански нужди! Но ти си толкова *** че даже не знаеш какво е типов сертификат?

52

Александър

преди 8 години

До Александър до Шоп 28Връщам се да погледна реакциите на разни теми и с удоволствие виждам, че моят коментар е забелязан. И какво - 2 минуса! Още едно доказателство, че в сайта пъплят ***. Писах, че Ан-2 е с метален корпус. Да не е с платнен или от папие-маше? Че лети на 1000 км. Не е ли вярно? Хайде, имайте достойнството да обясните за какво са минусите, бастардчета миризливи! За мен сте подопитни мишки!

51

анонимен

преди 8 години

Пълна лъжа е тая публикация трябваше да пишат,че е свален от руснаците защото пътниците са литовци.Самолета е бил командирован от литовска фирма и е разпръсквал тор в Швеция на връщане от гр,гетеборг е изчезнал над балтииско море бил е само с двамата пилоти последната връзка е била в 16,16 часа всичко това го казва шефа на фирмата Аливадис Шумкас.В гугал влез АН-2 и потърсете на втората страница всичко пишат а не лъжите на "днесбг"

50

селско стопански

преди 8 години

С ТЕЗИ САМОЛЕТИ ПРЪСКАТ НАДЕЖДНО ПОЛЯТА И ЛЕТЯТ НИСКО.А ТОЗИ САМОЛЕТ ОТ ЛЮБОПИТСТВО БЕЗ ДА ИСКА МОЖЕ ДА СЕ Е ОПЛЕЛ В АНТЕНИТЕ НА НЯКОЙ РУСКИ КРАЙЦЕР.

49

Анонимен

преди 8 години

путин го открадна.......

48

Александър до Шоп 28

преди 8 години

Шопче, пак се обади неподгатвен. Както винаги, нищо за чудене. Ан-2 е изцяло метален и прелита 1000 км. Мои близки са летяли из Коми с такъв. Надежден, "как весь советский флот". Това последното от кого е, тъпунгел? Шах!

47

Аз пък не съм прост

преди 8 години

До Аз съм ***...Няма да споря с теб! *** си. Прав си, определяйки се така. Ан-2 го има и в пътнически вариант. Икономичен, сигурен, до днес се използва в Русия и бившите републики за къси разстояния. Може да ползва необорудвани летища. Евтин транспорт. Питам, защо никой не ***, че DC-3 "Dacota" от 30-те години или някоя "Cessna" още лети и даже това се изтъква за тяхно предимство? А Ан-2 бил "стара барака"? Двойни стандарти или шизоидно мислене? Или и двете? Жалко за загиналите хорица!

46

Атанас

преди 8 години

До Анонимен 56Само *** или и зложелателен ли си? Защо лъжеш? Това е грях. Русия РАЗКАРА американската флота само с две демонстративни поучителни ракетни пуска и янките се обърнаха обратно. И на израелците им мина мерака да ударят по въздуха! А за Сърбия във война ли искаше да влезат? Тогава тебе нямаше да те има до компа! Подлецът Иван Костов не пусна руски самолети през България, но наруши Договора за дружба и ненападение със съседите, същото, което направи друг подлец - Б.Филов през 1941 г.

45

Анонимен

преди 8 години

До БобиЕлементарно, Боби! Ако момиченцето беше написало "Ан-2" във Уикито, щеше да си е свършило работата. Щеше да подбере снимка на анче, "кукурузник" - един от най-надеждните самолети - труженици в света. Тези грешки със самолетите са не по-малко от 80% в този сайт. Важното е, че са от Ройтерс, останалото - таковай му м. И много се обиждат от критики!

44

Боби

преди 8 години

До Алекс 63ИЗГУБЕНИ В ПРЕВОДА1. сложили са първата им попаднала снимка - поне снимката може да се разглежда като колаж2.Превода е неточен не Швейцарски а Шведски самолети са се включили в операцията.3. Ан-2 е бавноходен БИПЛАН с двигател 1000кс и скорост на кацане < 90км/ч. Много трудно е да се разбие при кацане/приводняване/аварийно кацане без двигател, но студената вода може да не остави никакви шансове на екипаж и пътници.

43

Алекс

преди 8 години

Самолета на снимката, определението "пътнически" Ан 2 и забележете, швейцарските ВВС - все неверни неща, говорещи за безхаберието на журналиста.

42

Луд с Мотика

преди 8 години

Язък за шведките на борда

41

ами просто е бе

преди 8 години

До Austin Powers....ами много просто бе--нямат пари....Откакто и те влезнаха в Е.С. и станаха пудели на Брюксел-са умрели от глад.Нещо да ти напомня тази ситуация????-----същото като у нас....

40

Austin Powers

преди 8 години

Латвийците защо не си купят нормални самолети ами още използват тези стари руски щайги?

39

Нянго

преди 8 години

Това е руска диверсия

38

Анонимен

преди 8 години

Прилича на инцидент със ушанков самолет с изключен транспондер. ***,сто пъти ви се каза, включвайте транспондерите и не се крийте като мишоци !

37

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали е на 100 години или не но дори втора употреба са доста скъпи..Екземпляр произведен пред през 1975 струва колкото чисто нов мерцедес s клас ... Явно имат голяма стойност.

36

До онзи дето се пише

преди 8 години

До БългаринБългарин по име, а какъв си може случайно да знае мамка ти. Аз не съм от НАТО, никой не ме е питал, никой не е искал съгласието ми! Имам един *** в чадърника, може да те заинтересува...

35

Анонимен

преди 8 години

do49! Kak ti lechi che si nqkoe plateno zadniche!

34

Анонимен

преди 8 години

тоя сайт с безумна скорост почва да доближава *** на дебелата *** блитц