70

Анонимен

преди 8 години

Добре де, нашия *** не с един мерцедес за половин милион евро се вози, а с десетина, щото го пазят от нашата любов, а хеликоптера го ползва като такси.За нашия *** кви записи излязоха как закриля престъпници и назначава прокурори.Убиецът на момчето от тяхното НСО е осъден на 14 г. и лежи в затвора, за разлика от Галевите или Батко.Така че айде не ни разправяйте приказки как изведнъж макетата станали едни принципни борци за демокрация, като са същите като нас.

69

Атлас

преди 8 години

Костеливия хАмерикански пръст се вижда и тук......

68

Анонимен

преди 8 години

Че стане цирко и там,а па и шиптарите като се намесеат-мама мия.

67

Анонимен

преди 8 години

Поредният соросоиден цирк. А щом и неговото дете Станишев е там, всичксо е от сяно по ясно.

66

Анонимен

преди 8 години

ами същите са дето организираха протестната мрежа у нассега ще има няколко убийства за да се накали обстановката и убийствата ще станат повече и започва гражданската войнасценария отработен от цру и "неправителствените" организации

65

Анонимен

преди 8 години

най голямата база на щатите е в косово за 25 000 душиа сега ако имате мозък си направете сметката кой е организатора на албанците и протеститеще стане като в украйна - лошото е че ще изгорим и ние на американците им е през оная работаколкото по- роздробени са държавите - толкова по-добре за тяхв истамбул има конгрес за геноцида на мюсулманите турци у настия дето влизаха с предимство в университетите послушниците на сащ гербавите ако им кажат си свалят гащите веднага и го правят с достойно

64

Пешо

преди 8 години

Така като гледам Албанците са повече от Македонците.Много хора на снимката без знамена са с албански тениски

63

Анонимен

преди 8 години

абе какви 4500 души, на тоя площад имаше поне 20 000 души, той бе пълен догоре

62

бг

преди 8 години

Пипалата на октопода ЦРУ проникнаха и в Македония

61

жеко

преди 8 години

поредния майдан след който ще има разруха и бедност, ние нямаме нужда от майдан защото нашите се продадоха без бой

60

Мак

преди 8 години

Никой македонец не иска да е българин, както никой ром не иска да е *ин.

59

Анонимен

преди 8 години

Показателен фотос! Албанските знамена са повече от македонските. Минусите не подменят картинката. Освен да я смените!

58

Анонимен

преди 8 години

То и за Тиквича излязоха записи, но никой не им обърна внимание! Всички управници си говорят по същия начин, но тея са нарочени защото не спазват реда установен от световните газари.

57

Анонимен

преди 8 години

Македонците се дървят на България , дървиха се и на Гърция. Тях само албанците ще ге наредят и няма да има кой да им помогне. Те нали най - велики се изкарват. Ама да си вземат поука. иначе поклон пред паметта на жервите в Куманово! Дано никога и никъде не се случват подобни неща повече

56

Анонимен

преди 8 години

До 1111Паднахте до там, че да защитавате окровен българофоб насаждащ неистова омраза към всчико българско само защото Путин го подпира. Това е последния пирон в ковчега на българсакта платена русофилия. От тука нататък не знам просо колко ощеможе да паднете.

55

Анонимен

преди 8 години

До БалканецСветовния масоно-юдейски заговор не може да спи при гледката на тълпящите се десетки бабички със свестички по българските църкви.

54

Балканец

преди 8 години

Братя,българи,гърци,македонци,сърби,черногорци,усещате ли как постепенно искат да ни унищожат.Насъскват ни православните народи едни срещу други.Превръщат ни в слуги.Подобно е било през 14-15 век,когато Балканите падаме под ударите на османците.Време е да прогледнем.Дано не сме закъснели...

53

до 70

преди 8 години

Велика Албания е чудесен шанс за България да излезе от неолибералната, анархокапиталистическа ***, в която беше вкарана преди 25 години.

52

Големият хаос и ...

преди 8 години

... борбата зад надмощие м/у неолибералите, платени от западната и американската олигархия, тези с македонските, с албанските и турските знамена тепърва започва.

51

1111

преди 8 години

да живее Груевски , протестърите....