57

Анонимен

преди 8 години

I ti li se pishesh ot sposobnite polititsi,Pramovitse!!?? Sposobna si zashtoto sluguvash na geiovite otBruksel.Sashtiqt e i tvoq priqtel Pasi.*** prodajni-enichari,srebrolubtsi!!

56

hajvanko

преди 8 години

Verno bil nadaren - s tri tashaka!

55

Анонимен

преди 8 години

Натовска база София. Управител: Паси, Сюлейман Паси. Ползва се за столица на БГ, защото е много добре охранявана от НАТО.

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 56Точно защото е ревлив натовец, клоун с "Трабант", евреин, когото в Израел няма да приемат, интелигентец колкото за беля (той е седмо индигово копие на баща си, големия български интелектуалец от еврейски произход Исак Паси) и не на последно място, защото го предлага Меглена Куневица, по-рано Пръмова! Плянкало, което няма никакъв опит с градско стопанство, управление, урбанистика, транспорт, естетика и всичко, което е нужно да бъде кмет!

53

Анонимен

преди 8 години

Добре, но защо ползваме само неспособните?

52

Анонимен

преди 8 години

Паси може да направи от София една истинска натовска база. Ние сме натовска държава и НАТО трябва да пази столицата ни. С кмет като Паси, София ще стане добре пазена столица.

51

Анонимен

преди 8 години

Паси ще вкара София в НАТО. Ще построи натовски бази в центъра на София, ще разхожда с трабант из софийските улици генералния секретар на НАТО. Ще въведе натовско универсално зарядно и натовски безплатен интернет във всеки хотел и кръчма.

50

Христо

преди 8 години

Той е енергичен ЕВРЕЙСКИ политик..................

49

партиен член

преди 8 години

Щом лисицата Пръмова го предлага значи има нещо гнило.Е аз няма да подкрепям нейните мераци.

48

Анонимен

преди 8 години

до 52 - Паси има консултански фирми всяка от които печели поне около 50 000 лева месечно. Жена му също не е бедна, така че няма да умре гладен. Въпросът е искам ли човек със силон лоби в Европа да ни представлява или не!

47

Анонимен

преди 8 години

И в крайна сметка - защо да не е Паси. натовец, европеец, демократ интилигентен, известен. Сега някой ще каже че е крадлив - моя да ми се каже каже един политик който не краде. С. Паси е супердоказан човек с качества.Кого ще предложите като негова алтернатива?

46

Анонимен

преди 8 години

Пръмовица се е запънала като магаре на лед и Паси та Паси!Считам, че безумието на тази кривоуста жена ще бъде обуздано и софиянци няма да позволят да имат мазен продажник за кмет.

45

Анонимен

преди 8 години

kuneva da si gi vzeme na rabota vav frenskata banka deto ya slojiha za shef. i tya da si hodi zaedno s tyah.

44

Анонимен

преди 8 години

Следва и на Гергана Паси да се намери по-подходяща работа и заплата. Зер и тя е енергична, и талантлива! Няма отърваване, драги сънародници! Пък вие си легнете отново да подремнете!

43

Анонимен

преди 8 години

Да бе, те са незаменими-най-способните, най-подходящите. Единият стане, другият седне и отново. И най-важното, имат подкрепа отвън. А ние всички сме блейоци и ***, щом търпим.

42

Fan

преди 8 години

Някой може ли да ми каже, съвсем нормално питам - какво работи г-н Паси през последните 5 години примерно? С какви доходи от какъв бизнес живее?!

41

Анонимен

преди 8 години

И кУнева и Паси, са за народен съд и за бесилото, веднага, и не само те още около 1000 продажници, *** и ционистки марионетки. Това, са екзекуторите на българския народ.

40

ес

преди 8 години

И Миглена и Пасито са гадни продажници на БЪЛГАРСКИТЕ интереси.Вън от БЪЛГАРИЯ.

39

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е правителството и парламента да се преместят в провинцията, за да управляват спокойно. В София протестират, когато техните партии - деформираните герберии - не печелят властта. Не е справедливо. Нека си избират само кмет, но не и да пречат на правителствата от други партии.

38

Анонимен

преди 8 години

София сваля правителства чрез протести, избрани от цялата държава и целия народ. Затова цялата страна трябва да избира кмета на София. Един град си позволява да се меси в политиката на цялата страна.