48

ужас

преди 8 години

Който ги регистрира-да ги настанява по къщите и да им намира работа ,че да си останат там.Само така ще възродим българското село.

47

hei tazi

преди 8 години

Като ги регистрирате и гласуват спуснете забрана за повтоно регистриране в София. Да си останат там от където са! Чухте ли и да не се връщат в София!

46

иван

преди 8 години

до 54 къде в германия няма каравани и гета с БЪЛГАРСКИ .ИГАНИ бре юнако.затова ли се задъхва германия.защо казват че българите са АФРИКАНЦИ и ние сме в германия от 5-7 години.много ми е интересно как си намерил работа като искат адресна регистрация и конто..... как намери квартира като искат договор и поне една -три распечатки за получена заплата и пак конто.

45

сергеи бойковдоганов

преди 8 години

аз съм имигрант, но четяхме че на предните избори имаше регистрирани по места които бяха по 50-100 човека на един адрес,мисля че се повтаря същата серия с нов автор/нов бардак със стари *** брадчет/,нема мая дупнишка,нема боко пернишки, нема местан турски,сите за пари се дупят брадчет.ако съм грешен.

44

Anti

преди 8 години

Те тези 'селяни' никога не са били нещо друго, просто сега пак се връщат към корените си. А нашите управници продължават да показват своята си селяния, като ни пробутват тези селски номера. Когато всички депутати и техни ментори бъдат публично разстреляни на жълтите павета, тогава ще се оправи бЪЛГАРИЯ (пиша я с малка главна буква, защото главните ни са малки мишоци, борещи се за парченце сиренце).

43

Пешо

преди 8 години

В с.СЪрневец,обшина Братя Даскалови кметския наместник и местен арендатор ,започва регистрирането на 80 *ски семейства .

42

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ с Москов и Калфин нали щяха да спрат *ата раждаемост и купуване на гласове с помощи. Досега само приказки и обещания, но няма никакъв резултат. Павлова също не прави нищо за съкращения на администрацията и събаряне на гетата и копторите.

41

Българин от Германия

преди 8 години

Защо ЦИК търпи това положение, когато има явни доказателства ?Тук в Германия е абсурд да се регистрираш в населено място без да имаш работа или жилище, и само след като се отпишеш от предишния адрес.Защо не се упражни натиск от ГРАЖДАНИТЕ върху управляващите и ЦИК да се пресече това действие.

40

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да триете, пак ще повтарям:Хватката е много проста, ДПС регистрира масово (роми) в места, където досега са нямали никакво присъствие. Повече кметове = повече ресурси, повече възможности за злоупотреби и разбира се за обезлюдяване и обезбългаряване на цели региони.

39

Анонимен

преди 8 години

Кога станаха граждани и сега селяни.Като гледам и район Банкя не са много градски.

38

Анонимен

преди 8 години

МНОГО НАРОД НЕ РАЗБРАХА А И НЯМА ДА РАЗБЕРЪТ. ЧЕ И ДА ГЛАСУВАТ И ДА НЕ ГЛАСУВАТ ДРУГАРИТЕ ПАК ЩЕ СИ СЕ САМО ИЗБЕРЪТ. АКО ГЛАСУВАНЕТО РЕШАВАШЕ НЕЩО ТО ТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН. НО ПОНЕЖЕ НИЩО НЕ РЕШАВАТ ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ДА МОЖЕ ПО ЛЕСНО ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОВЦЕ ГЛАСУВАТ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ. ТОВА АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ЖАЛНА ВИ МАЙКА.

37

Big vilager

преди 8 години

"Хиляди станаха секяне..." - та те винаги са си били селяне - махането на жителството не означава автоматично гражданин

36

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо по-жалко от избори в България. Тикваров награби милиарди, науче се как се купува корпоративтия вот, комисиите, ЦИК и тези които броят. ДПС пазаруват тъмнокожите на катун. За БСП остава по нещо но те сами се самоубиха от лакомия и лъжи. И ще гледаме после тулупа БМБ какви ще ги говори, бихме, смазахме...Смазаха България с кражбите и лъжите, нищо друго. И България си загива бързо но сигурно.

35

до простолюдието

преди 8 години

Изборите ако можеха нещо да променят ,отдавна щяха да бъдат забранени със закон :))

34

Анонимен

преди 8 години

Двете селяндурски партии БСП и ДПС винаги фалшифицират изборите. При липсата на всякакви идеи за развитие на страната те се занимават с измами.

33

Анонимен

преди 8 години

Големите градове и общини са крепости на ГЕРБ и кметовете са все от ГЕРБ с 1-2 изключения. В по-малките общини и села кметовете са вече от ДПС тъй като БСП губи все повече, най-много стигат до балотажи понеже пенсионерите избиратели остаряват и се стопяват. Така се оформят местни коалиции ГЕРБ+ДПС и така е и в Северозапада, Плевен, Североизтока, Хасково, Кърджали, Пловдив, Бургас, Благоевград, София.

32

Анонимен

преди 8 години

Това е контингента на ДПС!Ще се плаща якоооо!

31

Анонимен

преди 8 години

БСП и ДПС имат много стаж в тия гимнастики.От градове и села където знаят че.няма шанс да спечелят избори прехвърлят в места където нещата са на кантар.Споменатите градове са крепости на соцкомунизма и щом има такова преселение към тях значи и там народа почва да осъзнава и няма да гласува както досега.И червените взимат мерки.Очаквайте и нещо от сорта Костинброд-2..

30

Анонимен

преди 8 години

Пълно е впрочем и с *** на еничарско-етническата партия, които се опитват да обезсърчат народа с мантри от рода на "няма смисъл да се гласува" или се опитват да объркват лековерните с изцепки от рода на "ПФ и ДПС са на една страна" (не говорим за Атака, които показаха на чия страна са при миналото престъпно правителство на червено-турската мафия!)

29

Анонимен

преди 8 години

Пълно е с лаладжии тука. "Всички са маскари" и прочее простотии.Нека да ви светна за какво става въпрос, понеже статията не го казва: става въпрос за нов тип изборен туризъм.ДПС "командирова" масово * из споменатите региони и печели сума ти кметски места, които компенсират финансовия ресурс, изгубен от турската еничерска клика поради отсъствието им от централната власт.Ако искате да направите нещо по въпроса, поставете под натиск управляващите партии да променят изборното законодателство