36

Един

преди 8 години

До възмутен 36:Не е само Господин Попов!Абсолютно същият е и друг техен синдикален "лидер"- Иван Борисов Павлов от Ловеч.Човек,който благодарение на покойният си бивш тъст,стана офицер преди девоенизацията на МВР.След това беше в Сектор "КИАД",а сега Дежурен офицер???Точно той,човекът с обичките,караасанският ***,който няма един ден трудов стаж на терен,като оперативен работник или полицейски инспектор,седнал да ми говори за морал,права и други такива!Имало старци-ами той какъв е???

35

DANYELE

преди 8 години

Ако се подложат на пълна проверка от НАП , КОНПИ , и КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР ще се установи че имаме много богати ченгета които са нямали пари и за цигари а вече притежават по 2-3 апартамента в жк.лозенец или жк.манастирски ливади без ипотечни кредити и заеми всичко с честен труд !!!

34

анономен

преди 8 години

за това ли на пожарникари и полицай трудовия стаж и работа като цяло им започва след тяхното пенсиониране.

33

Анонимен

преди 8 години

Никакво пенсиониране по рано от 60 години.

32

Kit Chelin

преди 8 години

Само погледнете в някоя банка, бюджетна организация, направо навсякъде около себе си и ще разберете колко пенсионирани полицаи работят като охрана, заемат държавни постове в общини или работят в някоя фирма, за която млади хора чакат с години. В това е проблемът те искат да се пенсионират когато все още са работоспособни да получат 20 си заплати и големите пенсии и си осигурят други доходи.Всичко това не би изглеждало зле, ако имахме държава, развита икономика, а не толкова млади хора на улицата

31

Анонимен

преди 8 години

Има ли полиция в северозапдна България- май не ,а и да има е заета да брои времето до пенсия.А бедния народ .. го яли или .....Явно че не се справят с работата.Да се командироват чантаджиите в МВР в Северозапада на ротационен принцип да си заслужат пенсионните осигуровки.Какво прави по въпроса МВР щото това което правят там тъмните братя е чиста проба тероризъм.Едно време имаше вътрешни войски.

30

Марин

преди 8 години

Полицай става всеки, който не може да си намери работа. И без това за нищо не стават, защо да се пенсионират по-рано. Издържаме 30к търтея, стига толкова.

29

Анонимен

преди 8 години

Да им се увеличи възрастта! Иначе и ние излизаме на протест! Трета категория - кучета ги яли!И не само възрастта, а да имат удръжки върху заплатите, ! И не само те - а всички държавни служители,

28

DANYELE

преди 8 години

Да съгласен съм да се увеличи трудоспособноста и годините за пенсия на нашите полицайчета време е да станат мъже !!!

27

възмутен

преди 8 години

къде им е морала когато сепен сионираха при пределна въздраст 60 год . а тези от армията се пенсионираха в зависимост образователен ценз пределно звание и т.н. тогава синдикатите мълчаха'.Сега вдигнаха вой защото засяга лидерите като господина ПОПОВ.Калфин нето крачка назад ,къде им остана честта на пагона.

26

6

преди 8 години

Нещо друго не искат ли?

25

Анонимен

преди 8 години

България е на първо място в Европа, а ако не и в света, по брой дебелогъзи, рушветчийстващи ,тюфлеци, дремещи по трънки и катакомби, на глава от населението. Тази нищоправеща орда струва на данъкоплатците, над 1,5 милиарда лева годишно, без да броим щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие. Направо да се разтури незабавно и с нови хора, и начисто.

24

Кирил Софийски

преди 8 години

И без това са повече от армията. Никаква работа не вършат ! Заплатите им са по-високи от средните за страната. А и видите ли те искали петнадесет години по-рано от нас да се пенсионират! Не би ли трябвало това да реши работодателя им а не техните синдикати ! Като не им харесва да се махат ! Ама друга работа едва ли ще намерят ! Особено такава дето нищо да не вършат ,пик и прилична заплата да взимат ! А и рано да се пенсионират и то на тавана на пенсиите ! Дали не са малко нахални ?!?!

23

Анонимен

преди 8 години

Когато те спират за изгоряла крушка на фара в някоя от милиардите дупки единият от полицаите снима с камера. И тоя ще се пенсионира на 50 години.

22

Анонимен

преди 8 години

Според мен трябва да бъдат попитани хората които им плащат заплатите(след това и пенсийте)на колко години да се пенсионират.Моето мнение е,че всички трябва да сме със еднаква възраст за пенсиониране.Който не му изнася да ходи да става полицай във Германия,аз по-малко човек ли съм от тях и аз искам да се пенсионирам на 45

21

честит

преди 8 години

Аре пускай мързеляците и за-никакъв-***-не-ставащите се пенсионират на 35 бе... барем мирясат най-накрая. То не беше кафета в градинката пред църквата, не бяха пушения на цигари , не беше чудо... ама ако ти трябватт да разследват нещо, никакви ги няма. Де...б и нещастниците. Погледните ги на улицата едни гуши...едни лоени тумбаци, едни гъ...з...ове по 2 ката... Това нещо не е от мотика.

20

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера докога ще откриваме топлата вода във всички сфери на живота.В другите държави всичко е открито далеч преди нас и работи.Защо плащаме на така наречените,,законотворци,, постоянно да чукат на отворени врати.

19

Анонимен

преди 8 години

Защо не почнат реформите в МВР, след като сме на първо место по брой на полицаи на глава на населението в Европа и на последно по разкриване на престъпленията!? До кога ще се търпят престъпните банди, контрабандата и измамите по телефона? Това го няма никъде!

18

Анонимен

преди 8 години

Щом могат като вземат 20 заплати да станат сотаджии, значи могат да работят. Хубаво им е пенсийка + заплата. А гам как могат да тичат?

17

Анонимен

преди 8 години

Cheta vi komentarite i ne varvam na zlobata vi kam policaite...ot tah nicho ne zavisi...horata prosto si branat i malkoto koeto imat...vie znaete li kolko chasa raboti 1 policai ..problema ne e v policaite a v politicite..vseki pat..BB nastspva policaite..ad go e che protestiha pri nego..i nastroiva horata .. toi kaza che policaite sa tapi..i horata se zachitavat