41

Ред арми

преди 8 години

Хайде сега един по- един всички вън от ГЕРБ. Тотално закриване на мутренската партия

40

готин

преди 8 години

ееееееееееее майче повече не може да се гепи и започват да напускат некадърните

39

Анонимен

преди 8 години

Авантаджиите бягат, защото скоро ще има друга партия, на мястото на герп. Те се изчерпаха.

38

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ не е партия, ГЕРБ е мафиотска организация.

37

Ботевградчанин 2

преди 8 години

Сега да го видим от къде ще се кандидатира - само в ДПС не е бил.Този царвул успя да омае Цветан Цветанов през 2009 година, когато го издигнаха за кмет и направиха синчето му депутат. Цветанов знаеше за какво става на въпрос, защото видни хора от града веднага му казаха за какъв човек става на въпрос, но той си затвори очите, заради повече гласове на изборите и пари. След това всички читави членове на ГЕРБ Ботевград напуснаха и георгиев ги замени със свои хора. Това са тези които напускат сега

36

Ботевградчанин 1

преди 8 години

Брейй, не мога да повярвам на ушите си!!!!11!Най-крадливия кмет в историята на града ни - Георги Георгиев - Тухлата го изритаха от ГЕРБ най-накрая.Преди това беше кандидат от НДСВ, а най-в началото от БСП. По време на вълненията през 2013 синът му Дидко, който беше и депутат замалко не отиде при бареков. Това е един истински политически хамелеон и нагаждач - долен и крадлив Новаченски селянин, който смуче от кръвта на хората от Ботевград вече 12 години.

35

Гооолема работа...

преди 8 години

НАПУСКАТ 84-ДЛЪЖНИЦИ НА КТБ!!/....това се нарича --САМООЧИСТВАНЕ/

34

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

КВА СТАНА ТЯ. ВЗЕХА ДА ОРЕДЯВАТ РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ. ЗАПОЧВАТ ДА СИ ВАДЯТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ. САМО ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ.

33

az

преди 8 години

така трябва герберастката крадлива *** да бъде изметена как и останалите *** в парламента

32

АМИ ЩЕ НАПУСКАТ ,БЕ.

преди 8 години

...НАЛИ БОЙКО СЕ ОЯВИ ЗА ИЗВАЖДАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ НА ДЛЪЖНИЦИТЕ ОТ КТБ....ХА,ХА,ХАААААА.......ПО-ДОБРЕ ДА СИ НАПУСНАТ----ВМЕСТО ДА ГИ ГОНИ БОЙКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/84-човека са там...ха,ха,хааааааааа/

31

az sam

преди 8 години

Трябва затвор за тях, а не оставки...

30

прокурор-пенсионер

преди 8 години

На Българина спреш ли му далаверата и му става лошо. Оставки , приказки и т.н. Поне 90 % от кметовете се занимават с далавери . Особено в малките градове е пълна шуробаджанащина. Цялото кметство е от роднини и приятели .

29

Анонимен

преди 8 години

Браво,дошъл им е акъла.По-добре късно,отколкото никога.

28

joro

преди 8 години

Такива като този кмет има поне още 100 в България, самият той не вижда нищо нередно. Така ще бъде докато има избори. НЕКА ДА БЪДАТ НАЗНАЧАВАНИ с КОНКУРСИ и да са на ТРУДОВО или СЛУЖЕБНО ПРАВООТНОШЕНИЕ па тогава да ги видим героите. Сега само се крият, зад Общ.Съвет и обобрените им ПРОЕКТИ ... за кражби. Такъв да си ходи и въобще да не се обяснява.

27

Анонимен

преди 8 години

Нямали *** ГЕРБ, а?!

26

Анонимен

преди 8 години

Структурата на ГЕРБ в Ботевград се разцепи покрай местните избори Борбата за коритото е ,,безмилостно жестока" както казваше поетът класик.

25

Анонимен

преди 8 години

Да бе, да... Напуснали партията и ГЕРБ и бате Бойко - чисти, като сълзи! Да не си мислите, че из България, няма още десетки такива червени крадливи кметове, припознати от ГЕРБ?! Някой спомня ли си, какво се случи във Варна и с кандидатурата на Кирил Йорданов? Толкова е десен Бойко Борисов, че веднага пристава на всеки местен бандит, който може да си плати *** гласове и да стане кмет...!

24

Анонимен

преди 8 години

Ако всички дребни и едри мафиоти и тарикати напуснат герб, то тая партия ще остане без членове...

23

незнаен воин

преди 8 години

интересна новина говори само че цв василев започва партията си портиерският списък е само леко опипване на почвата от тук нататък започват много странните събития не вярваите на приказки гледаите какви чудеса ще стават

22

Анонимен

преди 8 години

А в качеството на какви са били в КТБ. Аз всекя седмица ходих при Цв. Василев да си предоговоря кредита, това прави ли ме престъпник?