46

НФБ

преди 8 години

До гошеРусия да си продава петрола и газа на Китай. .хем са по близо хем са приятелска страна. .Интеграцията на двете страни е жизнено важна..идните имат ресурси и земя. .другите работливи хора и търговци. ..Все някой трябва да спре сащ. .Имаме нужда от нов финансов полюс а и икономически. .Това ще е най мощния съюз ...

45

НФБ

преди 8 години

До пенкоИма въоръжени хора стрелящи срещу полицията. .факт е че има убити и ранени полицаи. .Никой те оказва военна съпротива при проверка. .Явно става дума за терористи и няма какво да го осукваме. .Защо са оказали въоръжена съпротива. .Явно полицията е действала съвсем правилно. .Единствения упрек е защо са дали жертви. .тук пак може да се открие ръката на сащ и службите им..създават проблеми на Европа и Русия.

44

пенко

преди 8 години

Какво я мислим Македония !? В американските виждания тя е много по-напред от България! Просто сменят правителството , Изграждат НА МАКЕДОНСКИЯ БРЯГ терминал за втечнен шихтов газ и държавата цъвти и връзва !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

гоше

преди 8 години

Нека бьдем бьлгарски патриоти и да подкрепим свалянето на доказания бьлгарофоб Груевски. Дори спирането на турски поток е добре за нас.

42

бспеец

преди 8 години

Станишев вероятно отива за да се пегръща и целува с албанските лидери по трибуните на протеста. Той има опит вече с прегръдки и целувки с ДПС на лъвов мост миналата година. Може пък да накара тълпата да се прегръщат и целуват.

41

ахмед

преди 8 години

откъде изкарахте вашия Стамболов че е турчин?разберете го не си търкайте ръцете напразно за Македония защото няма да стане това което искате да се раздели!

40

историк

преди 8 години

Направо е невероятна приликата между двата абсурдистана - БГ и Македония.Просто нема начин да не сме произлезнали от едно котило на лузъри.

39

Анонимен

преди 8 години

1894 г. Стамболов предлага на султан Абдул Хамид Стамболов турската армия да окупира княжество България. Всичките европейски провинции (Княжество България, Македония и Одринско) да станат един Урумели-бейлер-белък, като престолонаследникът бъде Урумели бейлер-бей. Този Урумели бейлер-бей разбира се, ще бъде Стамболов.

38

Анонимен

преди 8 години

Македния се разделя с България по простата причина, че е предавана многократно от върхушката на Царство България. Началото полага Стамболов с предложенето му за дуалистична държава Турко-България логично, Стамболов не е българин майка му е туркиня. После Фердинанд дели Македония чрез тайни договори с Гърция и Сърбия. Накрая идват зверства на армията ни - пияни царски офицери разстрелват с картечници цели села, наказание за убити германски войници. Днес отново България предава македонците - върхушка та ни заема страната на албанските терористи.

37

Анонимен

преди 8 години

Световните национално - освободителни движения се развихрят след създаването на США. Започват едни велики френски революции, с гилотини се унищожават национални елити, появяват се Наполеони, които хвърлят Европа във войни. Старите империи са подложени на разпад. И така, България след другите народи бе освободена. процесът продължава. След като тогава ни освободиха, сега ще дойдат тук да ни покажат как се произвеждат високотехнологични домати.

36

Анонимен

преди 8 години

2001г. големи банди албански партизани бяха обкръжени в Арачиново от македонските сили за сигурност. Танковете, които Костов им подари бяха готово с право мерене да стрелят по всяка плевня с въоръжените албански гъзари. В тоз момент се намесиха кейфор, мейфор и най вече американската амбасада. В Арчачиново пристигат четири автобуса и под мъдрото наблюдение на американския посланик бабаитите са изведени от обкръжение. То така всеки би искал да бъде партизанин.

35

Me4o

преди 8 години

Тази снимка изобщо не изглежда като проява на насилие! По-скоро като начало на "хард-порно" филм.. Сигурно след малко ще иде да целува полицаите, та да я дават по световния видеообмен, след което "ще поведе народа с разголена гръд".. Сценаристите на тези "пърформанси" май са били преписвачи като студенти, нищо не могат да измислят ново с тъпите си кратуни..

34

до 69

преди 8 години

Не, драги соросоиде! Полза от размириците има САЩ, за да не мине руския газ през Македония за Европа.

33

Анонимен

преди 8 години

Правителство, което застава зад южния газопрод на Балканите от Русия, незабавно бива сваляно със "протестъри", "етническо" напрежение от "бунтовници" срещу "режима" и трябва да си сляп, за да не виждаш американските икономически и политически интереси зад сценария. Но виж, северен поток - мооооже!!

32

Ивайло

преди 8 години

Защо представителите на Атака защитават с гърдите си официалната позиция на руското външно министерство относно събитията в Македония?

31

до 73

преди 8 години

Ще взима като избираме все едни и същи ***.

30

до 70

преди 8 години

Много правилно сте го написали колега. Интересното е, защо версията , че Груевски е организирал нападението в Куманово бе силно пропагандирана от наши политици. Аз я чух от Каракачанов. Да не се окаже, че всичко е подготвено в България от антибългарски *** терористични елементи с помоща на ЦРУ. Изобщо няма да ме учуди ако е така. Нашите нагъзени *** са готови на всичко за няколко долара.

29

Благодарим

преди 8 години

Благодарим на САЩ, че допринесоха за изострянето на етническото напрежение на балканите.Благодарение на САЩ и техните бомбардировки над Югославия, сега не се успиваме, а треперим и не спим цяла нощ. Чудим се дали ще сме живи сутринта.Благодарим на САЩ, че избиха хиляди невинни и насадиха етническата омраза на балканите.

28

Анонимен

преди 8 години

В статията се усеща миризмата на евро-атлантическите "ценности". Тя може да послужи за начално обучение на начинаещи хомо ***. Грамотен човек трудно би повярвал, че правителството в Македония ще покани с хляб и сол ислямски терористи от американизирано Косово да извършват терористични актове. Тази версия я чухме от някой наши политици и медийте я подхванаха. Чиста *** пропаганда. Човек трябва да е изключителен *** за да се върже на нея.

27

Анонимен

преди 8 години

Сборная победи ФАЩ с 4:0 на световното и днес ще играе финал с Канада. Гудбай Америка!