7

анонимен

преди 9 години

тази жена няма ли да се скрие мине не мине време и се обажда все акълдава българинът не иска акъл а пари тя не прави нищо за българиясамо плямпа няма да се учудя ако я предложат за президент

6

Анонимен

преди 9 години

Тя трябва да критикува хората, които управляват бнб, държавата, ктб, защото те са алчни и благодарение на тях се стигна до престъплението ктб. А сега? Сега очакваме справедливи присъди за всички виновни, свързани с това престъпление.

5

Как така ще ...

преди 9 години

... разкритикува!? Нали Борисов голям държавник, управяч и регулатор?! Нали Дянков, Данчо Ментата, Малтин Димитлов големи неолиберали, икономисти и финансисти?! Нали Борисов каза 2009 година, Искров бил най-добрият регулатор!? Нали Борисов награди Цветан Василев 2 пъти с банкер на годината и каза, че бил най-големият банкер?! Нали Борисов удвои държавните пари в КТБ в периода 2010-2012 година!? Била най-здравата банка! И ся ква стана тя?

4

1

преди 9 години

Много скрити игри се играят ...

3

Банка

преди 9 години

той е за повече от критикуване надзора, само че Сталинка е само приказлива предателка.Търесете проблема другаде, Искров краде от 2003 год и от тогава се смениха колко правителства питам.Другари, този път КТБ направо окраде богаташите наивници

2

Анонимен

преди 9 години

В ЕС фалираха 40 банки, а в САЩ около 500. Защо не чухме свинята на снимката да *** за слаб надзор? Ааа защото не хапе ръката, която я храни!

1

Анонимен

преди 9 години

Започва се...........Оказва се че и тази година юни месец ще е "интересен" точно като миналата година че и ПОВЕЧЕ.