13

Анонимен

преди 9 години

Не се притеснявай драги, все им е равно на 85 % от учениците за твоите матури.Вие в Министерството разрешихте бълването на неграмотници до 4 клас ,които знаят- не знаят преминават и когато отидат в 5 клас на даскалите им е до рев,защото децата са неграмотни ,а трябва да преподават на такива.По лошото е че искате знания от този контингент и търсите под вола теле,обвинявайки учителите, че не си вършат работата.

12

Слепият Пю

преди 9 години

Образователният министър заяви, че борбата с преписването ще се води по всички фронтове - по суша, въздух и вода !Това е Кольo !:)))

11

анонимен

преди 9 години

90-ти набор съм и бях вторият випуск , който се яви на матура. Подготовката ми по литература и математика беше добра , изкарах 5,90 по БЕЛ и 5,15 по математика. Учениците в повечето селски училища и в някои определени градски дори не могат да говорят на български , как тогава ще вземат матурите без преписване? Това е пълен абсурд. Не знам кого залъгват , но дори и да им напишат отговорите на дъската , пак може да има някой , който няма да знае как да ги попълни в листата с отговорите.

10

Чекист

преди 9 години

Знам, че не е хубаво да се говори така, ама тоз ми го мяза в главата на пчеличка!

9

Доктора

преди 9 години

Ама като гледам и зрелостниците как са се "притеснили ", направо ми е мъка за министъра.Довечера няма да мога да спя от притеснения...:)))):)))

8

Анонимен

преди 9 години

Що ва поредните бъдещи вишисти даж са малко

7

Доктора

преди 9 години

Я да вземе да покани неколцина абитуриенти в кабинета си, да му врътнат един як кючек, че да му мине на министъра притеснението, викам аз !:)))))

6

Доктора

преди 9 години

Тц,тц...тц..притеснен образователен министър???Нема такова животно по тея географски ширини....или поне аз не съм срещалКато го видях на снимката с тоя угрижен вид, направо да го съжали човек.Разплаках се чак....:))))):))

5

Смях

преди 9 години

Притеснен образователен министър - невиждано по свеа. Ама то кат нас няма други - кога дрънкаме простотии не сме притеснени, стигвем ли до сериозни теми- притеснени сме, да, защото не ставаме за тази сериозна работа. Ами да си ходи - нека има повече време да помисли върху това как се открива университет за пенсионери - зер те имат големи доходи за такси за обучение !

4

Анонимен

преди 9 години

Г-н министър, а пречите на зрелостниците да преписват, как стои въпросът със седмокласниците?Квесторите ще се правят ли на разсеяни както през последните 4 години и ще ги оставят да преписват необезпокоявани? Имало е дори училища, в които са писали отговорите на дъската.Имайте предвид, че ако не преписват, в селските училища над 90% ще има двойки.

3

хммм

преди 9 години

като се притесняваш толкова ги махни бе ашлок. Това да го каже човека който ги въведе изглежда като виц.

2

Анонимен

преди 9 години

Не за преписването трябва да се притесняваш г-н Танев. Никой не желае да образова децата, защото същите тези деца плащат по 30-40 лв за 45 мин. на същите учители, които не си вършат работата.

1

Анонимен

преди 9 години

"За матурите се притеснявам повече от злелостниците!"Вие пък май трябва да се притеснявате повече за грамотността и кадърността на редакторите си, които май не са били много "в час", когато са били зЛелостници...