52

Анонимен

преди 9 години

Да беше дал тези пари на някой инвалид, а не да развява дебели *** до Разград. Малко били 2500-2900 лв. Самозабравиха се!

51

жорж

преди 9 години

Каква Държава, какво падение ,срам и безочие. ТЕЗИ НЯМАТ СПИРАЧКИ. Няма ли разумни люде с достатъчно смелост да ИМ ПРОШЕПНАТ , ЧЕ БЕЛИТЕ ХОРА ИМАТ МЯРКА В ПОВЕДЕНИЕТО СИ .До кога простащината ще е на мода у нас.

50

Анонимен

преди 9 години

нова мода за рязане на ленти целия герберски елит редицата е по-дълга от лентата,грозна картина

49

canko

преди 9 години

Ujas, veche ne se I prikrivat

48

Анонимен

преди 9 години

Тая програма ГЕРБ и лично Бойко толкова я плюеха, а сега режат лентички по нея...

47

Анонимен

преди 9 години

както винаги, хора които не са стъпвали на стадион се напъват да коментират... колкото сте във вфутбола, толкова сте и в политикатазаслужавате си и тиквата, и домуза, само с гюбре култура не се отвъжда, трябва и почва да има, поливане, грижи ...

46

Анонимен

преди 9 години

ей така как режеш ленти Господ Бог да ти отреже квитанциите . Ще настане всенародно веселие и празненства .

45

леле,смях

преди 9 години

Жива да не бях! По-голям резил, смях, отвращение от това едва ли има в днешните новини. Двама Министри и Премиер министър режат лента на....................ЕДНА ТРИБУНА на стадион!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 9 години

Домусчиев(=Свиннар) 2 и 2 прави 4

43

Анонимен

преди 9 години

Преди ми беше симпатичен Домузчиев но в последно време се самозабрави и превърна в типичният за България богаташ незнайно как забогатял и станал близък с Императора. Погнусявам се от него! Няма да подкрепям отбора му в евротурнирите!!!

42

НАЩЕНЕЦ

преди 9 години

ПОЛИТБЮРО ОТКРИ ПОРЕДНИЯТ ОБЕКТ! БРАВООООООО

41

до 46

преди 9 години

Нито е с данъци, нито е с осигуровки. Майка му на зализания само с компенсаторките от колко народ (предимно възрастни хора) осмука толкова милиони, че за всеки футболист трибуна могат да направят. По-притеснителни са други две неща: 1. Защо по дяволите кръщават трибуна на румънски *** с агресивно поведение - явно това е модел за подражание и 2. Защо половината Министерски съвет е там?? После защо издържаме толкова тикви в НСО... Той тиквата си обикаля като Фидел Кастро.

40

има и други начини

преди 9 години

Другарю Борисов, има и други начини за самозадоволяване, освен да режеш ленти!

39

по кабеларките

преди 9 години

Какво ли не прави пожарникаря-артист, за да го показват по кабеларките! Дори отиде до Разград!

38

на снимката

преди 9 години

На снимката: *** се събира с друг ***. *** взаимно се привличат.

37

до 53

преди 9 години

"Съоръжението е изградено за осем месеца, инвестицията е в размер на 5 милиона лева, като средствата са по правителствената програма за "Растеж и устойчиво развитие на регионите".Не съм наясно, защото тука пише друго. Обясни.

36

Анонимен

преди 9 години

Това *** Тикваров превърна страната в лафка. Отишъл при Домуса да си получи процента от амфетамините които зализаният диз произвежда и успя с помощта на Тикваров да купи и БФС начело с Перукеров. Видяхте ли самозабравилият се Домуз как се държа с един журналист? Самозабравата на него и Тикваров е пословична. Пари, власт и безконтролност. Загиваща България.

35

И пак лентички

преди 9 години

Абе Борисов, ти да не би да имаш диплома за рязане на лентички?

34

Край

преди 9 години

Министри нямат работа на откриване на частни обекти. Как после ще го проверяват зализания корабен магнат дали си е платил всички данъци като ще пият и ще ядат заедно и ще пеят "назад назад моме калино". Аз си смених плочките в банята искам да ми пратят от Министерство на финансите някоя началничка на отдел да ми я открие.

33

Цуки

преди 9 години

Те нa пaрaдa в Русия не отидохa, дето беше от жизнено знaчение зa нaс дa покaжем , че увaжaвaме стрaнaтa a тръгнaли дa увaжaт някaкъв мaч, простотия! Aмa от Борисов кaкво дa се очaквa!