35

Анонимен

преди 9 години

СО дава за ремонт на болници 1,07 млн., а за две тоалетни в НДК - 280 хилядиПредвидените от Столичната община (СО) средства за 2015 г. за капиталови разходи в сектор "Здравеопазване" са 1 071 087 лв., а за ремонт на НДК - 13 млн. лв., като само за 2 тоалетни са предвидени 280 хил. лв.Миналата година са усвоени едва близо 29% от предвидените тогава 1,33 млн. лв.

34

Анонимен

преди 9 години

модерните онкологии трябва да са част от нещо по голямо. Никой не иска да ги закрива, но няколок директора треперят за работата си и са изкарали персонала да стачкува.

33

Анонимен

преди 9 години

някой да ми каже как се прави реформа без уволнения

32

Анонимен

преди 9 години

Като беше Андреева - недоволин бяхте - лява била. сега дойде Москов - десен бил. Всички плачеха че болниците са лоши и че трябват уволнения - сега като почнаха уволнения - лош се оказа Москов

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА също и апетитните ПАРЦЕЛИ със СГРАДИТЕ ще бъдат налапани от НАШИ ХОРА, верни на Партията.

30

Анонимен

преди 9 години

Дайте да съсипим добре финасово болници като ги обединим с баталясалите

29

Анонимен

преди 9 години

Направиха няколко модерни онкологии с нови линейни ускорители за лъчетерапия ....сега трябва да се съсипят като се обединят с яко баталясалите окръжни болници като старозагорската след година две апаратурата за лъчетерапия струваша милиони левове ще бъде продадена за без пари на НАШИ ХОРА и така онкоболните нуждаещи се от лъчетерапия ще трябва да броят няколко хилядарки а по здравна каса ще трябва много да се чака а тумора расте Ето това ви чака Който има пари ша живей който няма мре

28

Анонимен

преди 9 години

Търсеният от Вас ресурс не може да бъде намерен. Ами като не може да бъде намерен - чаооооооо!Да ви чете някой друг тъпите реклами!

27

Анонимен

преди 9 години

До въпросЩо не се хванеш да работиш като лекар, явно видимо ги разбираш перфектно нещата кой е болен и кой - не.Успех!П.С. Съчувствия за починалия Ви родител - познавам тази мъка.

26

Анонимен

преди 9 години

До българинТочно така!Освен че новата им платформа е тежка, тромава и бавна, абсолютно непригоден дизайн.Да са живи и здрави.Явно мнението на хората не ги интересува.

25

анонимен

преди 9 години

в новинар редовно ми изтриват коментарите по различни въпроси

24

Анонимен

преди 9 години

Москов е абсолютно прав ,но с това сливане,ще спре авантата на много лекари!Източват касата,купуват скъпи лекарства , получават бонуси и подкупи от фармацефтичните фирми и т.н.Нека да се провери за 1 година колко лекари са били "учение" и "конференции"за сметка на фирмите!

23

българин

преди 9 години

Като са рекли да ни спират свободният достъп,нека не влизаме в сайтове в които не може да се коментира свободно.Нали сайтовете се издържат от поместените в тях реклами и би трябвало да имат интерес да имат висока посещаемост.Нека ние като потребители да наложим ембарго на несвободните и цензурирани сайтове!Ако управниците са рекли да заглушат гласа на народа-нека си говорят сами !

22

Анонимен

преди 9 години

И така лека полека и в интернет почва да има същата цензура като по времето на Тодор Живков.Вярно в здраве.нет коментарите са изтрити,свободен достъп няма и така лека полека свободата си отива!Така както е тръгнало май пак ще се слуша Би Би Си и Свободна Европа.Търсете ВЕФ на старо и се учете да търсите в късовълновият обхват!

21

въпрос

преди 9 години

Преди години почина единият ми родител и трябваше да оправям документи с които останалият жив да получава част от пенсията на починалият.И така отидох в НОЙ и се наредих на опашка.Около мен имаше само *ни които си изкарваха документи за пенсии по болест.Видимо те не бяха болни.Ще дойде ли ден в който тези които са излугали да връщат пари,а лекарите участвали в това да бъдат съдени и осъждани за тези далавери?Ако има партия която го направи моят глас е пожизнено за нея!

20

Анонимен

преди 9 години

Радане честито !Току що изтриха всички коментари в здраве. !Да ти е честита сталинистката цензура на другаря Тиков!Свобода на словото ли?

19

лекар-пенсионер

преди 9 години

На който му спреш далаверата и почва да реве като карпатска мечка. Истината е , че болниците крадат повече от митниците , но понеже са уж хуманитарни журналистите си траят . Да не говорим за цените на лекарствата .

18

anonimen

преди 9 години

kolko sindikata ima v tazi darjava?:sindikati na doktorite,sindikati na uchitelite,na rabotnicite parva i vtora kategoria... samo sindikati na obiknovennia bachkator niama.sabirat se po tristranki,vseki darpa chergata kam sebe si, i niama koi da se zastapi za obiknovennia t.n."prost"rabotnik.zashto i nie si niamame sindikat.ili pone ministerstvo na promishlennosta,kakto predi?

17

speedart

преди 9 години

Абе каква реформа , поредният пладнешки обир , жена ми работи мед.сестра в инвазивна кардиология...спряха да плащат пътеки на цялата болница , таксите които плаща здравната каса и пациентите са същите , скъсват им гъ...от работа и накрая прибират всичките пари. Досега 25% от пътеките бяха за сектора , от началото на годината 0% само минимална заплата , жена ми продължава да дава разположения , викат я спешно и през ноща , на сутринта си е на работа

16

tabakov

преди 9 години

По *** министър не сме имали никога.Тоя живее на луната.Лунатик смотан!!!