11

Джедай Мастър

преди 9 години

А, пардон, той бил Дидо...

10

Джедай Мастър

преди 9 години

пияндето и гамен Дичо - сега биозвезда, смех.

9

Анонимен

преди 9 години

Какъвто и живот да води сега, не може да постигне пълно изчистване от миналото. Така че, най-добре е превенцията! Водете си такъв живот постоянно, а не като ви диагностицират с проблеми, които предизвикват необратими промени. след дъжд качулка.

8

Burg

преди 9 години

Менте звезди пият био менте и екологично дефецират органично.

7

.

преди 9 години

Део в едно интервю си признаваше за наркотиците и дрънкаше, че сега вече си прочиствал организма. То така става, ама другия път. На вилата май месец 5 часа на ден не стигат за градината. И ако забиеш в Гърция за 1 седмица и после градината вече я няма. За какъв еко живот говорят тея звезди не е ясно.

6

старият Герак

преди 9 години

За да живеем био- или еко живот не е нужно да ни поучават разни "звезди".Просто трябва да ни мързи по-малко , за да си произведем био-то , доколкото можем като количество и видове по някой от познатите начини.Ха дано , ама надали , защото всички се "изучихме".

5

Анонимен

преди 9 години

К'во ше ми демонстрират тия бре..?! Как се "свиват" био цигари и как се пие концентрат направо от бутилката, та да се спести вода от миене на чаши ли...

4

Анонимен

преди 9 години

Знаем ги тези "био" звезди, допреди години не са водели био живот, защото преди не е било "на мода" и не се трупаше PR с парадирането с този начин на живот. Ако утре модата е всички да си нахлузят гащите на главата защото било полезно- всички ще тръгнат с *** на главата.

3

s

преди 9 години

И как по-точно комунистите са ги подлъгвали? Като са строяли фабрики и заводи в селата, като са разработвали ТКЗС-та и са давали ниви за обработка ли? Така ли са ги гонили? А какво да кажем за уважаемата демокрация, благодарение на която повечето села вече са само имена без жители, и благодарение на която в България има 3 града с постоянно растящо население, а всичко друго се умъртвява, понеже няма работа?

2

Некой си..

преди 9 години

В България звездите са известни с това, че са известни.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Много...звезди,много...нещо,направо ми се замая главата.Тъй и не разбрах падащи ли са,или...изгаснали,далечни,или студени,джуджета,или просто са надути сффирки от едни надути измислени...медии и каква всъщност е...ползата за бай ви Курти и леля Мара от село Долно Нанагорнище.