29

Анонимен

преди 9 години

Да върнат трасето през България.

28

Анонимен

преди 9 години

то имаше и Велика България България на три морета да ни върнат границите тогава ,тези граници които Европата ни отне

27

Аре, у лево!

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАко беше гурбетчия, шеше да си прихванал нещо от местните - норма, толерантност, чистота на изказа, култура - с една дума! Ти си нашенско, мързеливо, грубо, просто, скапано, настъпано! Я кажи, председател на кварталната въздържателна дружинка ли си! Стига с тези алкохолици, мазоли ми хванаха ушите от тези глупости! Нещо ново измислете! Ама с какво?

26

Южен поток

преди 9 години

Руснаците искаха да накажат ЕС и България,като прекарат газа за България,Унгария,Австрия,Италия и др.през Турция,Гърция,Македония и Сърбия.Търсят съдействие и финансиране от ЕС,обещават спазване на европейските закони и правила.Нима смятат,че ЕС ще е удовлетворентръбата да минава през три страни,които не са членки и както се вижда в Македония сега,имат тежки вътрешни проблеми?Вероятно ще има пак развитие на процеса.

25

Анонимен

преди 9 години

Подкрепяме действията на македонските власти и призоваваме всички политически сили към диалог без опити за антиконституционни действия, заяви още Лавров.-----------------------------Подкрепяме действията на украинските власти и призоваваме всички политически сили към диалог без опити за антиконституционни действия, заяви още Лавров.

24

П.Петров

преди 9 години

Че има връзка, има. Само трябва да се сравни ситуацията в България преди договорките за Южен поток(подслушвания, записи публикувани от електронни пощи на руски сървъри, протести, смяна на правителството, договор,нова смяна на правителство, отпадане на договора) и ситуацията в Македония. Само дето не е ясно кой точно мъти водата.Но в случая Лавров лъже нагло, енергийната сигурност на Европа може да се гарантира само от диверсифицирани доставки на горива(а не само от Русия, както му се иска).

23

ЖороПърви

преди 9 години

Да бе

22

Анонимен

преди 9 години

До турчинЗащото те искат велика Албания вие искате велика Турция и границата между вашите велики сили да е Беласица. Ние българите, обаче, никак не искаме вашия план да се сбъдне.

21

турчин

преди 9 години

Защо да не искат велика Албания,това е тяхно право.Всеки е свободен да иска това от което има нужда.

20

Система Спецназ

преди 9 години

Скоро руския аскер ще си плакне ботушите от Босфора до Атлантическия океан.

19

Шабан

преди 9 години

По цялото трасе на Южен поток, трябва да се дислоцира руския аскер.

18

до 20

преди 9 години

Боли те главата, а си лекуваш г,з, дреме им на руснаците от слабоумните ти приказки,,, май такива като теб повече ги е страх да не се намесят руснаците и да не влезнат в територии,които такива като теб са го нарочили за свойта вяра,,, не ли така???

17

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 17, че Гърция нали и тя ще строи, даже правителството е крайно ляво. Де го американският сенатор? В Турция де го американският посланик, дето оттам тръгва патокът?

16

Анонимен

преди 9 години

"Започвам да мисля че нашите колкото и да ги плюем са избрали по-малкото зло."----------Да си мъжкар и защитник на националните интереси е опасно и рисковано. Къде по-лесно е да си *** и шушумига. И като крадеш вместо да те вкарат в затвора ще ти се възхищават и зафалят.

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Абе не разбраха ли руснаците, че или тръбата минава през България или няма да има тръба. Това е"И нали се сещаш че тогава ни чака македонския сценарий с други артисти? Започвам да мисля че нашите колкото и да ги плюем са избрали по-малкото зло.

14

Анонимен

преди 9 години

Абе не разбраха ли руснаците, че или тръбата минава през България или няма да има тръба. Това е.

13

Анонимен

преди 9 години

Сам шефа на СТРАТФОР (т.нар. ЦРУ в сянка) казва, че за САЩ най-важното е руските ресурси да не се свързват с немската индустрия и технологии. САЩ нямат интерес от икономически силни и политически стабилни Европа и Русия. САЩ са главно износители на война и утопии, ако нямат клиентела бизнеса им умира.

12

Груйо президент

преди 9 години

Товарищ Лавров, само потоци и световни конспирации срещу страделческото Православие ли са знаете? Една дума няма ли да обелиш за вашия човек Николчо чичов сладък и дружките му? Да не е обещал да построи и една статуя на Путин в съседство до тази на Сашко Велики и заради това да си мълчиш?

11

Анонимен

преди 9 години

ДО БРИГАДИР С КАСКЕТ.а на мен тоя -на снимката,,бригадира,,-ха-ха-ха да не е от.....АБЕ ДА СЕ БЕ ИЗКЪПАЛ И ТОГАВА ДА СЕ СНИМА.

10

Анонимен

преди 9 години

То трябва да си ***, за да не забележиш връзката. Всяка държава, която заяви, че ще строи тръба с Русия, изведнъж я заливат протести и започва да се клати правителството. После се появява или американски сенатор или както в Македония- американския посланик.