30

оцеляваща

преди 9 години

До Сидеров АгаАКО Е ВЯРНО ТОВА КАК СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА КАТО ПАРТИЯ И КАК ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИТЕ КАТО ПАРТИЯ?

29

turchina

преди 9 години

tam v patlamenta vsivki sa bokluci nqma edin svesten chovek

28

Анонимен

преди 9 години

V Batak pomacite sa klali balgarite za otmushtenie ,predi tova balgarite napadali pomacite i te sa otvurnali na udara s udar

27

Иван

преди 9 години

Баташкото клане е часто то историята и борбата за освобождение на България от Турско робство. Всеки, който се смята за българин би трябвало да се сведе глава пред смелостта и подвига на избитите т.е жертвите. Тази остра реакция на ДПС изумява и ме кара да си задам следните въприси: за коя държава рабити? за кой народ работи? в чие народно събрание мисли че не намира? защо е против това да се почитат хората дали живота си за свободата на България?

26

ФЕС

преди 9 години

Местан - велик, мъдър и умен, както винаги! Поздравявам Ви, г-н Местан!

25

коментор

преди 9 години

Религия и политика - двете най - стари ку**и

24

До получовеците

преди 9 години

*** ще направят така да гледат България със бинокъл и преминаването ще бъде само транзитно.

23

Не им харесва

преди 9 години

България и Българите и затова усърдно се правят декларации за съдене и осъждане и не за развитие на нашата Родина България.

22

Не ме интерусува

преди 9 години

Религията на незаконната партия оДуПиСе и освен това не им е мястото в Парламента а във Белене.

21

Анонимен

преди 9 години

Моамед не е чел Библията, защото е бил неграмотен. Всъшност той е бил рупор( говорител) на чичо си Али. Али е изучавал Каббала при евреите, но е стигнал само до Луната и до тук.Даже не е разбрал, че има и други нива до Абсолютното. Дано вникнете в това, което ви написах и се обърнете към истинската вяра- Библията!

20

extr3m

преди 9 години

"основния стожер на толерантността и на езика на любовта"СЪмняват ме тея двамата с Ахмед на какви езици си говорят нощем във сараите...френски може би ?

19

Сидеров Ага

преди 9 години

Местан не го интересува религията, Мохамед, Аллах и т.н. Те с Доган и Дебелан имате само една религия - ПАРИТЕ. ДПС не е партия, а ИКОНОМИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ със стопанска цел - чрез политика на държавно ограбване се правят най-много пари по най-бързия начин.Религията е за пред хората, а истината е една: ДПС АД

18

МРАВКА

преди 9 години

ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ВСЕКИ КОИТО НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЗА БЪЛГАРИН. НЕСТАН В ЗАТВОРА ЗА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕИНОСТ И ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ. БЕСНИТЕ КУЧЕТА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЕ УБИВАТ!

17

dido

преди 9 години

после ми викат, че народния съд е бил нещо лошо, напротив, очистили са се от всички такива *** и родоотстъпници.

16

Анонимен

преди 9 години

И колко деца са взели то сега изчезват повече такива са били времената ами ако беше обратното сеа нямаше да има турци :D

15

botep

преди 9 години

Dps.zatvaryayte vece.nie bg turtzite ne izkame dps.bsp.ataka.rb.pf.gerb.ne govorete ot na6e ime

14

Анонимен

преди 9 години

Какво се пените тук като някои от вас наричат Левски и Ботев - сепаратисти.Какво ми се пените?

13

екзактен

преди 9 години

Депутатите с български имена ,които са в ДПС ,са национални предатели !

12

Ред арми

преди 9 години

Господин Местан- кое съдържа невярна информация- може би това, че сте ни рязали главите като тикви, или, че сте отделяли деца от майки за да ги правите еничари?

11

Анонимен

преди 9 години

Тези са за бесилото просто. Всячески се стремят да дестабилизират държавата. От една страна Сидеров, а от другата страна Местан и кликата му. За каква религия, за какъв Мохамед приказват, та това не е религиозна война, това е парламент! Просто тези трябва да бъдат събрани до един и разстреляни, а имуществото им до 9-то коляно да бъде отнето в полза на държавата. Мирен преход ли? Глупости! Погледнете Румъния къде е, вижте къде сме ние!